Pics with my sweet readers

Åh herre gud vilken dag. Jag är så trött att jag skulle kunna somna ståendes. Jag var på mässan redan klockan nio och träffade teamet och fixade i montern för dagen och pluggade in lite fakta om de nya tillskotten vi lanserade idag. MYCKET KUL! 

Sen vid tio började det ramla in folk och sen var det smock fullt i montern tills stägning vid sex tiden på kvällen. Det var så mycket att jag inte hann smita iväg för lunch så jag har levt på celsius och protein bars idag. hehe 😀 

Jag träffade jätte många av er och jag är så glad att ni kom fram och pratade med mig <3 Jag har redan fått lite mail med bilder som ni tog med mig idag men långt ifrån alla. Jag skulle bli superglad om ni ville skicka dem till min mail fitspooration@hotmail.se. I vilket fall så skickar jag nu iväg en stor kram till er alla, ni gjorde min dag till den bästa! 

Imorgon fortsätter det men jag kommer inte att stå i montern utan kommer gå runt på mässan med min bästavän och kika lite bara, om ni ser mig då är det bara att springa fram 🙂 

Här kommer lite bilder som jag fick skickat till min mail från er 🙂

fina bloggläsare 1fina läsare 3

fina läsare 2

 

Oh my god what a day. I’m so tired I could fall asleep standing up. I was at the fair already nine o’clock and met the team and got in the booth and studied a few facts about the new additions we launched today. MUCH FUN !
 
Then at ten people started to come and then it was fully smocked in BMRs booth until closing at six o’clock in the evening. There was so much that happen all day that I didnt find time for lunch so  I have lived on celsius and protein bars today. hehe 😀
 
I met very many of you and I’m so glad you came and talked to me < 3 I've already gotten some emails with pictures that you took with me today but far from all . I would be super happy if you would send them to my email fitspooration@hotmail.se . In any case I want send off a big hug to you all, you made ??my day the best !
 
Tomorrow it goes on but I will not stand in the booth , but will go around the fair with my best friend. 
Abow is some pics that I got sent to me from my readers that I met today.

 

  1. Åh, önskar att jag också varit där! Bor t.o.m. i Göteborg och kom inte ens på tanken att jag ju kunde gå haha, kram på dig!

  2. Har följt dig på insta typ två år, såg dig där men vågadeinte gå fram haha 🙁 coolt iallafall å se dig, du ärGRYM!!

  3. Hej Ellen, Använder du fortfarande dinafettförbränningspiller? De där AM/PM. Jag är nämligen intresseradav de, och undrar nu om/hur de fungerar. Hjälpte det dig? Ochannars, har du några andra tips på vad man kan använda somfettförbrännare? Det finns så mycket att välja bland, och jag haringen koll haha! Kram, Louise

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..