Fitnessfestivalen bildbomb.

Hej! 

Nu är helgen över och jag måste säga att det här har varit två av de bästa dagarna i mitt liv! Mycket tack vare er, jag är så glad att så många kom fram och pratade med mig och att ni ville ta bilder osv. Det var så roligt att få ett ansikte av er och ni alla var så fina! 

Jag tänkte i det här inlägget köra en liten bildbomb och berätta om min helg. 

Jag kom ner till Göteborg i fredagskväll vid 20 tiden. Jag fick låna en lägenhet av en tjej så när jag väl hade hittat dit bäddade jag min säng (en madrass på golvet i en tom lägenhet med sovsäck och kudde) och gjorde videobloggen till er. Som ni märkte var jag överdrivet hypad och jag kunde knappt somna sen! haha. Jag gick upp tidigt på lördagsmorgonen och var på mässan i BMR’s monter redan klockan nio.

147acefc5a7a11e3be8c12db5299872b_8

Här är vår monter, the calm before the storm. 😉  Bilden är lånad från BMRsportsnutrions instagram.

Människorna började välla in vid tio och sen var det fullt hela dagen. Det var så mycket människor att jag inte ens hann äta lunch! Det var verkligen en rolig dag och jag fick träffa så många av er. <3 

dg 1

dag 1 bild 2

dag 1 bild 3Här är lite bilder som jag fick skickat till mig från er läsare som hälsade på i vår monter. 😀 

När jag kom tillbaks till lägenheten vid 19:30 tiden var jag såååå trött. Jag hade stått upp i montern i 10 timmar utan varken frukost eller lunch i magen. Tur att vi fick tag på några celsius och protein bars på mässan! Jag la mig ner på madrssen på golvet och nästan somnade en stund.

DSC_0050

Hahah man verkligen ser på mig hur slut jag var. Ögonen hänger verkligen, men jag var nöjd med min dag så ett leende på läpparna hade jag ju i alla fall… 😉

 Malin kom ner till Göteborg vid 21 tiden och vid 23 tiden tog vi oss ut på stan och satte oss på Jensens Bofhouse och åt middag. Vi hade verkligen en bra kväll, det var super mysigt att äntligen få sällskap av min bästa vän. Bästa var när vi skulle sova och jag inte behövde somna ensam… thank god för att hon kom och gjorde mig sällskap!

DSC_0066

Fina Malin med sin kyckling och pommes 🙂 

DSC_0068

Och jag… Överlycklig att jag äntligen ska få maaaaat. aah kärlek. 

Vi somnade sent. Vi kom hem vid ett tiden på kvällen och sen satt vi uppe ett bra dag. Jag skulle ju självklart berätta om hela min dag i minsta detalj och sen så var det allt det där tjejsnacket som man ALLTID måste gå igenon ni vet… 😉 

DSC_0006

DSC_0008

Vi vaknade upp till detta, utsikten från lägenheten jag lånade var verkligen super!

image-1 kopia

Jag träffade dessa två söta bloggläsarna 🙂 

1424321_10201645233345063_1878366895_n

Sen var jag själv tvungen att springa fram till Roddy AKA Hero från gladiatornerna när jag såg honom. SÅ MYCKET MUSKLER. En kram från honom och min dag var komplett! Haha 😀 

 

  1. Så himla tråkigt att jag inte hunnit med Fitnessfestivalen och fick chansen att prata lite med dig.. Du är en sann inspirationskälla!! Keep the good work up! Och ignorera haters – du är fantastisk! Kram

  2. Hej Ellen, Jag har en fråga ang fettförbränning eller vad man nu ska säga.. Jag har simmat 7 gånger i veckan ganska länge nu och gymmar även 3-4 gånger i veckan. Nu måste jag desvärre sluta med simningen av olika andleningar. Så jag undrar hur ska jag göra för att inte gå upp i vikt och lägga på mig massa mer fett. Jag ligger idag på en fett procent på ca 28% och skulle gärna gå ner till 23-24. Kommer jag behöva öka min cardio en massa? Hur tycker du jag ska göra? Tack för att du driver den bästa bloggen jag vet, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..