To Die For Swim Wear

Godmorgon!

Jag tänkte kickstarta den här onsdagen med en tävling. Idag är min första dag tillbaks i skolan och det är vår termin! Det börjar gå mot ljusare tider mina vänner, jag själv har redan börjat dagdrömma lite om våren, sommaren, värmen och mysiga dagar i solen på stranden. Så därför tänkte jag lotta ut en tod ie for bikini till någon av er läsare som längtar lika mycket som mig till solen igen! To die for bikinin är ju lite speciell då den har en speciell söm som ska hjälpta till att lyfta rumpan lite. Inga mer hänginga bikinitrosor from now on! 😀 

Jag själv har beställt hem en gul bikini (ni ser den på bilden) och den skulle komma i slutet på månden när den är back in stock igen. Jag är super taggad! 

För att vara med och tävla vill jag att ni ska göra som följande: 

1) Gilla to die for på www.facebook.com/ToDieForSwimwear
2) Skriva en kommentar om vilken modell du vill vinna (HÄÄÄR kan du kolla in vilken bikini du vill ha)
 
Så enkelt var det! Jag kommer att dra en vinnare inom två dagar. Lycka till 🙂 
PicMonkey Collage
 
Good morning !
 
I was going to kick start this Wednesday with a contest. Today is my first day back at school after christmas hollidays and it is spring semester! We are walking towards brighter times my friends, I have already started to daydream a bit about spring, summer , warmth and cozy days in the sun at the beach. So therefore I thought  I would give away a to die for bikini to one of you readers who crave summer and sun just as much as I do! The To die for bikini is a little special because it has a special stitch to be helped to lift the butt a little bit. No more hanging bikini panties from now on ! 😀
 
I myself have ordered home a yellow bikini ( you can see on the picture) and it would come in the later this month when it is back in stock again . I’m super psyched !
 
In order to compete , I want you to do as follows:
 
1) Like to die for at www.facebook.com/ToDieForSwimwear
2 ) Write a comment about the model you want to win in this blogpost (check ou what bikini you want HEEERE.)
 
As simple as that ! I will pick a winner within two days. Good luck 🙂

 

 1. Jag är med! Har gillat på fb och den modellen jag hadevelat ha är ”sugar Daisy set” hoppas hoppas hoppas!!!

 2. Jag är med! Har gillat på fb och den modellen jag hadevelat ha är ?sugar Daisy set? Glömde skriva att jag vill ha istorlek M 🙂

 3. Jag är med! Gillat deras sida på Facebook och Jag skullevilja vinna ” in this moment” setet, den är så fin! I storlek XS:)

 4. Jag har gillat på Facebook och vill hemskt gärna vinna Hipsdon’t Lie-setet. Hoppas du har en bra dag och tack för ensuperblogg!:)

 5. Jag är med! 🙂 Skulle jättegärna vilja vinna ”Thinking OfYou set”, tror storlek M skulle passa! Har alltid svårt att väljaen perfekt bikini så hoppas jag vinner! För dessa verkar sjukt bra:) Kram!

 6. Godmorgon, jag har gillat sidan på Facebook och jag skulleväldigt gärna vinna en bikini i hips Don’t lie – modellen. Ha enbra dag! /e

 7. Jag skulle bli väääärldens gladaste tjej om jag vanthinking of you elle hips don’t lie, storlek M på toppen och S inederdelen 🙂

 8. Har gillat facebooksidan! Skulle gärna vinna hips don’t lie:) superbra blogg förresten, man blir motiverad att jobba för attlivet ska bli bättre!

 9. Hej Ellen! Vill bara först säga att du är en storinspiration för mig. Du är en av dom som håller min motivation uppeför att gå till gymmet och go hard. Har styrketränat snart ett åroch jag älskar det. Jag har hittat mig själv genom träningen. Minkropp har förändratst så att min gamla bikini numera inte passarmig längre. Därför är jag med och tävlar om att vinna ” Sugar DaisySet – Yellow ” , strl S. Keep up the good work, du kommer attlyckas 🙂

 10. Gillat dom på fb i alla evighet känns det som, dom är sååååsnygga! 😀 Only you är den jag är förälskad i sen en bra tidtillbaka!

 11. Like an angel set skulle jag vilja vinna, perfekt till min nya kropp efter allt slit på gymmet så skulle en ny bikini vara underbart!

 12. Hej! Om jag vinner så är det dennahttp://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.htmlsom jag skulle bli jätte glad av att få, i strl S/Small. KramMatilda.

 13. Åh. Vill gärna vinna ”Hips dont lie set”. Är naturligt smal men kämpar just, och sedan ett år tillbaka, med att bygga muskler och skaffa mig ett riktigt ASS. Nog skulle ett litet lyft av denna Trosa inte skada & förhoppningsvis trampa alla som sagt ”du är fööör smal”, ”du är si & så” på tårna…Blir SÅ himla ledsen av sådana kommentarer trots att jag själv vet att mer än 100kg benpress inte utförs av skinn och ben…Men ”haters gonna hate”? Sorgligt men sant. Att göra ”alla nöjda” fungerar inte – så att göra sig själv nöjd i form av frisk och stark är alltid prio nr Uno!Skulle vara en revange att få spatsera runt i en sådan fin bikini & få äran att vinna!!Du är grym tjejen. Fortsätt kämpa. Kram

 14. Hej Ellen!, jag skulle gärna vilja vinna ”hips dont lie”,har tittat på dessa bikinis länge men inte har haft chans att läggaut pengar på en. Så nu skulle jag vilja unna mig en till sommaren!Kram 🙂

 15. Hej! Jag vill jättegärna vara med & tävla! Om jagvann, skulle jag önska den bikinisetet ”Naomi set” som finnshääääär http://www.todiefor.se/swimwear/naomi/naomi-set.htmlDen hade suttit perfekt på mig till sommaren då jag kommer kännamig otroligt stark & hälsosam! Mycket rolig tävling, Ellen!Du är en stor inspiration.

 16. Jag skulle jätte gärna vilja vinna Sugar daisy set -yellow, supersnygga bikinis! 🙂 Älskar din blogg, sånn storinspiration! U go girl!

 17. åh dom är alla så snygga!! 🙂 jag skulle viljavinna ”Monday Lily Set” i storlek S Jag älskar din blogg!Keep doing what you’re doing girl!! Kram 

 18. Jag skulle jättegärna vilja vinna ”Thinking of you set” istorlek M. Har kikat på denna bikini länge och skulle vara sååå kulatt vinna den! 🙂 Kram!

 19. Åh va kul med en tävling, skulle passa Perfa nu innan jagåker till sri lanka, jag skulle vilja vinna hips Dont lie :)Kram

 20. Hej! Jag har gillat sidan på facebook och om jag vann skulle jag vilja ha bikinin ”Lola”.Tack för en superbra och peppande blogg! Kraam 

 21. Jag har gillat sidan och skulle vilja vinna ”Only You Set”,strl S http://www.todiefor.se/swimwear/only-you/only-you.htmlTack för en bra blogg!

 22. Gillar sidan på Facebook! Och av jultomten (aka du, Ellen)önskar jag mig setet ”hips don’t lie”, den bikinin har varit mindröm i flera år så jag hoppas du kan uppfylla detta! Kram

 23. (Glömde skriva att isåfall vill jag ha storlek xs i toppenoch s i underdelen om man kan välja, annars s i båda)

 24. Hej Ellen! Har följt din insta/blogg enda sedan du la utnyttiga och goda recept på mat (innan du fick din ätstörning,tråkigt nog) fram tills nu. Helt sjuk resa du haft och vill barasäga att du är sjukt stark, way to go tjejen 🙂 Hursomhelst så skulle jag vilja vinna To Die For-bikinin medmodellen Hips Don’t Lie, med S som överdel och XS somunderdel.  Kramar på dig och lycka till, ser fram emot dinresa mot ditt mål =) / Stefanie Nassar 

 25. Hej Ellen!  Jag gillar To Die For på facebooksedan tidigare. Jag skulle väldigt gärna vinna bikinin ”Just AWish”, jag tror att den modellen skulle passa mig 🙂 Tack för eninspererande träningsblogg!! Kram

 26. Siden er likt på facebook og  skulle gjerne hattnaomi set svart i str s (truse) og str large (bh) 🙂   Liked the site on facebook and I would love Naomi setblack in size s (bottom) and size l (bra)

 27. Vad perfekt, hoppas man vinner! Har haft samma bikini senjag var typ 10 och var rundare då så den passar inte alls nu! Hargått in och gillat och skulle vilja ha Spellbound set! mvhMichelle

 28. Åh, Gud vad glad jag blev när jag såg att man kinde vinna en to die for bikini. Har alltid velat ha en sådan men har aldrig fått det! Jag älskar att du har tävlingar där man kan vinna så fina saker, du är en sådan inspirations källa för mig, du är bäst! Men om jag vinner vill jag ha ‘monday lily set’ eller ‘marilyn’ 🙂

 29. Har gillat ”to-die-for”s facebooksida och om jag vann skulle jag jättegärna vilja ha bikinin ”Monday Lily set” i vitt och i storlek M på topp och S i trosa! Kram på dig 🙂

 30. Gillat nu då! Hoppas på att få vinna den supersnygga rosa bikinin vid namn Hips don´t lie i storlekt M både på överdel och underdel! Kram 🙂

 31. Hej, skulle vilja vinnahttp://www.todiefor.se/swimwear/thinking-of-you/thinking-of-you-set.html, den är superfin och skulle passa perfekt till min utomlands resasom jag ska göra. Skulle vilja ha trosorna i xs/s och toppen i l.Kramis!

 32. I would really like to win the ‘only you set’. I have always wanted a bikini like that. Unfortunately, I’m very busy now with school to became a nurse and I also want to go to the gym a lot, so too bad that I have no time to work.. and no work no money and no money to buy something.. so maybe in this way I will get a new bikini for the summer already.

 33. Gillat och om jag vann skulle jag viljavinna http://www.todiefor.se/swimwear/only-you/only-you.html SÅSNYGG! Om jag nu skulle ha turen att vinna skulle jag nog vilja haM i överdeln och S på underdelen!    

 34. Vilken underbar tävling! 😀 Jag skulle bli så sjukt gladifall jag vann, har precis beställt en resa till Turkiet med minpojkvän i juli och en ny bikinin skulle passa perfekt då jag intehar någon som passar. Om jag vann hade jag önskat att få summerbreze setet, strl S i både bh och trosor. Började min fitnessresaför ett halvår sedan och gick först ner 9 kilo i fett/vatten ochhar nu gått upp 3kg i muskler, aldrig tyckt jag varit finare än jagär nu men min resa är definitivt inte slut. Tog 20 i bänk för ettår sen och nu tar jag 45(!!) Du är en stor inspiration för mig. Minpojkvän blir lika förvånad varje gång jag vet hur en övning gårtill och vad den heter, men det är bara tack vare dig! Fortsätt somdu gör, du är en stooor förebild för både mig och minpojkvän!

 35. Gillat! 🙂 Om jag vann skulle jag bli jätteglad för den här: http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.htmlStorlek Top: Large Storlek Bottom: Small 

 36. Hej! Skulle vilja vinna den här; http://www.todiefor.se/swimwear/sugar-daisy/sugar-daisy-set.htmlStorlek i överdelen: L  Storlek i underdelen: M Har även gillat sidan 🙂  Kram! 

 37. Grym tävling! 🙂 Jag skulle jättegärna vilja ha Hips Don’t Lie settet, skulle vara helt perfekt till sommarn! Storlek L i båda. kram 😀

 38. Åh vilken bra tävling! 😀 Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ”Like an angel” setet, med stl M på underdelen och stl L på överdelen! Nu börjar även jag längta till sommaren 🙂

 39. Åh har alltid velat ha en sån!! 😀  Vill vinna denna –> http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html 🙂 Underdel: SMALL Överdel: MEDIUM  (har gillat sidan) *Håller tummarna*  🙂

 40. Det hade vart en dröm att få vinna ”sugar Daisy set – yellow” i storlek small på underdelen och medium på överdelen! Älskar din blogg, du inspirerar verkligen mig! Tack!

 41. Hejj Ellen!! Vill himlans gärna vinna sugar Daisy set the yellow one :)Sen vill jag också säga att du är så insirerand och en stor förebild. Jag själv har levt med sjukdomen anorexi och nu i efterhand kan jag säga att det är så fint att se en annan person som dig, ta sig ur det och kämpa. Det fick mig att se mig omkring och ta tag i det själv. Nu vill jag inte sitta här och skriva en lång snyltarhistoria men jag tror att det kan vara bra att höra från andra att sjukdomen pågår och att vi som är friska från den kan sprida glädje och inspirera dem till att ta sig ur det. PRECIC som du gör!! Du är grym, Tack Ellen. Kram Kajsa

 42. Hello Ellen! I would love to have ”Marilyn-New” in size M. I follow you even on instagram and you motivate so many people. Thanks! Keep it up 🙂

 43. Hej ellen! om jag skulle vinna så skulle jag helst vilja haen vit to die for bikini..! Älskar din blogg du är min störstainsperation kram Hanna 🙂

 44. Hej ellen! om jag skulle vinna så skulle jag helst vilja haen vit to die for bikini..! Älskar din blogg du är min störstainsperation kram Hanna 🙂 har storlek small

 45. Hej Ellen! 😀 Vilken rolig tävling, blir ju riktigt taggad på sommaren bara av att se inlägget!! 😀 Jag skulle jättegärna vilja vinna sugar daisy set, tack för en rolig tävling och en fantastisk blogg!! 😀 

 46. Summer breeze set, S på överdelen och antagligen M påunderdelen:) hoppas verkligen jag vinner. Har haft ett tufft årbakom mig med massa sjukdomar, är en träningstjej med ett glatthumör och vilja. nu är jag äntligen tillbaka för att kämpa om denultimata hälsan samt kroppen. då hade det varit ett perfekt mål attse riktigt bra ut till sommaren i den bikinin:) kramMartina!

 47. Åh vilken kul tävling! Jag hade redan gillat derasfacebooksida (älskar deras bikinis hehe) och skulle bli så sjuktglad om jag vann. Har tränat på väldigt bra och skulle vara extramotivation att kunna visa upp kroppen jag lyckats träna mig till isommar i en skitsnygg bikini. Skulle vilja vinna Hips Don’t lie istorlek Small. Tack för en bra blogg och en bra tävling 🙂

 48. Hi Ellen! I would love to win the ”Hips dont lie” set, pinkis my favourite colour and the model is blonde like me, I think itreally suits her. She looks amazing in this bikini, her body isjust WOW and i like that the photo was taken in a harbor, i lovesailing 🙂 , if i won it would help maintain my motivation to get abutt like yours for the summer to wear this bikini, i will keepgoing with the squats! I follow you on instagram and you are somotivating and honest, you are working so hard to achieve ahealthy, great body and it inspires me everyday so thank you 🙂 myemail address is katyhemelryk@hotmail.co.uk xx

 49. Hej ellen!Jag har gillat sidan på Facebook och jag skulle jättegärna vilja vinna din favorit! Älskar det vita och gula tillsammans! Kan bara tänka mig vilken fin bränna man får med på sig 🙂

 50. Hej ellen!Jag har gillat sidan på Facebook och jag skulle jättegärna vilja vinna din favorit! Älskar det vita och gula tillsammans! Kan bara tänka mig vilken fin bränna man får med den på sig 🙂

 51. Hej Ellen! Nu har jag gillat sidan på facebook och jag skulle jättegärna vilja vinna modellen ”LOLA” I storlek M. Kram!

 52. Jag har gillat dem på Facebook (Micaela Hedin). Om jagvinner skulle jag vilja vinna ”Hips don’t lie”. Jag skulle viljaskriva en motiveringen till varför jag är med och tävlar och skullevilja vinna den och det lyder såhär: 2013 var ett år då jag drömdeom den jag skulle vara, jag drömde om att ha den där muskligakroppen, bli fit och kunna visa upp mig och känna mig nöjd över minkropp. Jag började gymma efter jul för jag fick ett gymkort ijulklapp, och jag ser redan skillnad! 2014 ska bli året då jag fårmin dröm kropp och bevisar för alla att jag verkligen kan även fastmånga inte tror mig. Och då skulle det inte vara fel heller attbära en snygg bikini i sommar. 🙂 Du ger mig mycket inspiration!Kram

 53. Känns som min tur dag, följer dig på instagram där jaghittade din tävling. Ska åka utomlands den 6 Februari och har ingabikinis som passar längre. Har äntligen efter sex månaders träningoch bra kost lyckats komma fram till ett utseende jag trivs med!Skulle kännas riktigt bra att rocka stranden i Sugar daisy och enstor solhatt!  Ha det super  🙂 Överdel storlek:M Underdel Storlek: S 

 54. HEJ förebilden! Jag har gillat sidan och jag skulle sågärna vilja vinna ”Hips dont lie” som är så otroligt snygg och denskulle ge mig ännu mer motivation till gymmet nu innan enutlandsresa och den motivationen tillsammans med den motivation duger mig kommer att ta mig långt och ge mig en drömkropp!

 55. Hej Ellen! Först och främst tack för att du har en sådanhärlig och inspirerande blogg. Och jag tycker det är jätteroligtatt du har med tävlingar m.m, det är alltid kul med variation! Jaghar gillat sidan och skulle vilja ha Lola modellen 🙂

 56. Hej Ellen! Jag har likeat nu och det här är den bikinin jagskulle vilja vinna :)http://www.todiefor.se/swimwear/monday-lily/monday-lily-bottom.htmlvill också passa på att tacka dig så mycket för din blogg ochinstagram, jag har blivit så motiverad till att börja träna och blifit att det är nästan sjukt! Tack så hemskt mycket för detta, enkick i baken innan studenten att komma i form!

 57. Hi Ellen! You’re such an inspiration to me!! And omg thesuger daisy set is my absolut favorite !! I really love the colorsof that one. Hope you have an amazing new year!

 58. Hej! gillade deras sida och föll totalt för modellen MONDAY LILLY 🙂 , jag skulle dö över att få denna i storlek small! 🙂

 59. ÅH! Har verkligne varit på bikinijakt i två år nu utan atthitta nån som passar. Jag skulle verkligen behöva denna! Jag skullavilja vinna LOLA i storlek M. Kram

 60. ÅH ÅH ÅHH, JAG BARA MÅSTE JU VARA MED! Har velat ha enbikini från dem hur jäkla länge som hällst – så detta vore ju dröm!(gillar dem självklart redan på facebook) Eftersom jag dras tillvitt och ljusrosa, så är inte valet svårt.. ”Thinking of you”Håller alla tummar som går nu då :] KRAM  

 61. Hej fina Ellen!Det skulle vara jätteroligt att vinna en To Die For- bikini!! ”Thinking of you”, är så otrolig fin så den skulle jag gärna vilja vara med och tävla om! 🙂 Jag gillar givetvis deras Facebook- sida med!Jag måste passa på att tacka för en otroligt inspirerande och fin blogg, du är så himla duktig och stark, både fysiskt och psykiskt. Fortsätt så! <3Kram

 62. Hej 🙂 nu har jag gillat sidan på facebook och vill gärnavinna ”sugar daisy” settet i medium, så himla fint tillsommaren!

 63. Heyyy!! Omg this is just perfect, i just wanted to order a new bikini for summer 2014 and than i saw your post! It would be awsome to win this, specialy couse I never won anything yet:/ my absolutelly favourite are hips don’t lie set! I fell in love with them right a way so i guess i’ll order them anyway hehe Have fun, and train insane! Xx

 64. Lola ??? my favorite Gotta need to show my body I’m training for (already a year) this summmeer. Can’t wait :-)) love xoxo By the way you’re doing an awesome job! Keep going!! :p

 65. Hej ellen! Jag har gillat to die for på facebook, jag skulle vilja vinna modellen ”hips don’t lie”! Tack för den här chansen! ?

 66. Skulle bli en drömstart på året att få vinna bikinin ”Thinking of you”. I´m a big booty bitch så storlek M skulle nog passa i båda delar 🙂

 67. Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna ”Like An Angel Set”. Ska till Dubai om en månad så skulle vara såå roligt att få vinna en ny fin bikini att ta med mig dit! 😀

 68. Like An Angel set var såå fin! Skulle passa perfekt till våren då jag förhoppningsvis har kommit i superform och ska utomlands!

 69. Hej!  Jag gillade facebooksidan och skulle jättegärna vinna Hips don’t lie-set! Skulle vara kul att ha något lite extra som motivation att komma i form till sommaren! 😀

 70. Åh direkt när jag gick in på sidan såg jag: Hips don’t lie set.Guuuud vad snygg den var!! Herregud 🙂 Hade velat skutta runt i den hela sommaren.. Den skulle jag lätt kunnat åkt till gymmet vareviga dag för att få ett snyggt ass till! haha 😀

 71. Hej! Vilken kul tävling, det är verkligen kul när du har tävlingar då och då 🙂 Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha modellen Only you set.

 72. Herregud så snygga bikinis! Jag DÖR 😀 Jag hade sååå gärna velat vinna bikinin In This Moment. Den blåa mot den ljusrosa spetsen är verkligen så söt, och behöver verkligen en bikini som sitter bra på underdelen som denna verkar. Har under senaste året lyckats gå ner från storlek 42 till storlek 38 med hjälp av bra kost och träning (mest powerwalks och löpning) och känner verkligen att om jag hade denna snygga bikini skulle jag motiveras ännu mer till att fortsätta min resa för beach 2014 🙂 Hoppas verkligen på att vinna!! Vill också säga att du är så inspirerande och att du verkligen har hjälpt mig och pushat mig i träningen. 🙂

 73. It would be a pleasure to win The ‘thinking of you’ Bikini in Small! Especially because i spend the spring term in An swedish Boarding School! Thanks a lot, Ellen! You’re an amazing Inspiration! 🙂

 74. Hej Ellen! Måste först säga att jag är dagligen inne på din blogg och du ger mig sjukt mycket inspiration till träningen! Och vill också medela att jag är gymnast just nu men är sjukt skadad så kör mycket mer gym just nu, lite som du? 😉 haha men jag skulle jätte gärna vinna och få går runt med denna bikinin i sommar med min nya kropp skulle vara helt underbar! Om jag vinner vill jag ha ”hips don’t lie”  

 75. Obsessed with the hips don’t lie!! Summer is by far my favorite season. It makes outdoor fitness so much more enjoyable. I play college lacrosse and we play outside in weather that is below 20 degrees….so summer can’t come soon enough. I would love to wear that bathing suit when I go to Marthas Vineyard over the summer! Anyway, thank you for this opportunity, keep up the hard work! It’s inspirational 🙂

 76. Åh, vilken rolig tävling 🙂 Jag har gillat och är självklart med och tävlar. Har velat ha en sån där bikini jättelänge och skulle verkligen bli superglad om jag vann! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha modellen Monday Lily. Måste bara säga att du är en stor inspiration och verkar vara en helt fantastisk tjej. Kramar på dig, du är grym!

 77. Ellen jag älskar din blogg och den ger mig en såninspiration til att träna och äta bra. Jag har följt din väg ochgud vad du utvecklats :)!  I vår ska jag på solsemester,vilket är rätt dyrt, absolut så skulle en bikini sitta fint dåutgifterna antagligen kommer bli höga. Om jag vinner skulle jagvilja ha den här http://www.todiefor.se/swimwear/monday-lily/monday-lily-set.html     Hoppas jag vinner! Puss

 78. Superkul tävling! Jag får verkligen en riktig dunder boost av att fortsätta kämpa mot mitt personliga mål genom att läsa din blogg och se dina bilder på instagram! Du är så jääävla duktig! Fortsätt precis som du gör!, du är en sån himla stor insperationskälla! Helt kär i Hips don’t lie! i storlek m. Så att som sagt, mina höfter ljuger inte 😉

 79. Åh vilken underbar tävling! Jag är hemskt gärna med och tävlar och skulle bli överlycklig om jag vann 😀 Denna tycker jag mest om: http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html 🙂 Hoppas på tur! Kram

 80. Sååå! Skulle verkligen behöva en ny bikini då rumpan har växt ur de gamla… (för mycket squats, haha) Älskar din blogg och du verkligen vara en jordnära och underbar tjej! :)http://www.todiefor.se/swimwear/gone-to-cali/gone-to-cali-white.html <-- den skulle jag vilja ha 😀

 81. WOW Ellen! Vilken underbart rolig tävling. Självklart vill jag medverka! Jag vill vinna Hips don’t lie set i storlek M.Du ska veta att du är en stor inspiration för mig och det har du varit i över 1 år. Du är stark Ellen och du har verkligen kämpat för att vara där du är idag!Kram på dig och tack för att jag får följa och ta del av din resa.

 82. Hips don´t lie set vill jag vinna i M i överdel och S i underdelen! Vill också tilläga att jag verkligen äkskar din blogg och din instagram! Sjukt insperarande! Kör hårt!

 83. Ska på studenresa till aiya napa i vår och att ligga men en sån här snygg bikini på stranden vore ju drömmen 🙂 Har ganska stor byst men är i övrigt hyfsat liten så har sjukt svårt att hitta bikinis som sitter snyggt. Skulle jag vinna vill jag därför ha överdelen i L och underdelen i S. Modellen jag föll lite extra för var ”hips don’t lie, sjukt snygg! har bara 3 ord för denna bikinin: TO DIE FOR.  

 84. Kul tävling, är trött på bikinisar som hänger vid röven (min pojkvän tycker dock det är helt okej 😉 ) skulle jätte gärna vinna ”Hips don´t lie” i strl M både över och underdel!Tack för en grym blogg Ellen, följt dig hela vägen från sjuk till frisk och grymt stark!! Kram Alexandra! 🙂

 85. Gone to Cali – white! Storlek m i överdelen och 34/36 under hade nog passat!Hade passat helt perfekt nu, ska utomlands om några veckor och är på jakt efter en snygg bikini!

 86. Hi Ellen! I would love to win the ”hips don’t lie” bathing suit in medium. I would love to wear this when I go on vacations to my country (Venezuela). You are a great inspiration for many girls like me! Keep up the hard work. Thank you so much for his amazing opportunity!

 87. Älskar dina tävlingar, så kul. Denna bikini har jag suktat efter så länge nu! (Har gått ner ganska mycket i vikt och lagt på mig muskler som jag är stolt över, så vore kul att kunna visa upp sig i en bikini som är to die for som ”Hips dont lie” storlek s i nederdel och s i toppen. du är grym Ellen!

 88. Jag har gillat sidan på fb nu och i sommar skulle jag mer än gärna bära den här bikinin: http://www.todiefor.se/swimwear/summer-breeze/summer-breeze-set.htmlÅker iväg utomlands i tre veckor i sommar och då skulle denna vara perfekt att packa med sig. Du är grym på det du gör! / Rebecca 🙂

 89. Åhh så kul med tävling! Och med utlottning av dessa ursnygga drömbikinis dessutom!! Jag har gillat To Die For Swim Wear på Facebook och jag har tittat på denna bikini länge nu –> http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html Överdelen i M och underdelen i S 🙂 Håller tummarna nu! Kram på dig Ellen! 

 90. Gud vad rolig tävling!! Älskar dessa bikinis men har inte blivit att jag köpt någon än ;(Jag tycker ”Hips Don’t Lie” den cerisa med vit spets! Såå himla fin 😀

 91. Har kollat på de här bikinierna hur länge som helst för jag skulle verkligen behöva en som motivation! Den som jag tycker är finast och som jag skulle vilja ha är samma som du valde, Sugar Daisy. Du kommer se jättebra ut i den!!Kram på dig 🙂

 92. Åh, jag älskar dessa bikinis. Så himla fina! Skulle vara perfekt till sommaren då man nått sitt mål med träningen också! Tack så mycket för en fantastisk blogg och för att du inspirerar mig och många andra :)Om jag vann skulle jag vilja ha Sugar Daisy, small i både under- och överdel. Kram 🙂

 93. Åh, vilken grym tävling! Jag har länge gått och suktat efter denna bikinimodell.. Min favorit är Hips don’t lie 🙂 Överdelen i storlek L och underdelen i storlek M. 

 94. Vad roligt med tävling! 😀 Jag bestämde mig för modellen ONLY YOU så himla fin! Båda delarna i storlek L Ha det gött Ellen! 😀

 95. Jag skulle vilja vinna Sugar Daisy Set – Yellow 😀 —-> http://www.todiefor.se/swimwear/sugar-daisy/sugar-daisy-set.html

 96. Äääälska only you modellen! Överdel storlek L och underdel storlek S. Skulle vara skitkul att vinna så skulle man ha ännu en anledning att jobba på röven tills i sommar 😉 du är superinspirerande och jag älskar din blogg 🙂 hälsningar från finland!

 97. Åh vad kul med tävling!! Älskar deras bikinis och skulle jättegärna vilja vinna ”hips don’t lie”! 😀

 98. Ellen!! If chosen I would love to win the all white bathing suit you shared in large. http://www.todiefor.se/swimwear/monday-lily/monday-lily-set.htmlIt is adorable. And my skin tone would look good in white this summer. They are all super cute. This will be my first summer wearing a bathing suit to the beach since I was a child. You’ve helped motivate me to do and be better with my eating habits and daily lifestyle. My husband says thank you! Hahhaaha Keep up the amazing work and we are rooting for you to win your swim suit competition this year!! All the way from Georgia, USA, & Puerto Rico, & Tunisia!! XOXOXOxox

 99. Hej! jag skulle vilja vinna ”thinking of you set” den hade vart perfekt till en snygg bränna på beachen i sommar! top: Sbottom: M

 100. Jag skulle himla gärna vilja springa runt i Sugar daisy set i gul till sommarns alla fina stunder! Skulle känna mig så himla fin i den! Om jag blir den lyckliga vinnaren skulle storlek M vara perfekt! 🙂 

 101. Hej! blev verkligen jätteglad och ivrig när jag såg den här tävlingen, har alltid velat haft en sånhär bikini men inte riktigt haft pengarna till den, älskar den mörkrosa/rosa av modellen ”hips dont lie ” och de är den jag skulle vilja vinna! :)Bra och motiverande blogg!

 102. Hej Ellen! Älskar bikinin ”in this moment”, den blå färgen med rosa spets är bara so to die for! Om jag blir utvald vinnare så önskar jag den i storlek Medium. Har precis börjat ta tag i träningen på allvar och det skulle vara så kul att visa upp kroppen med en fin bikini till sommaren! Håller tummarna för att det ska gå hela vägen för mig!

 103. Tack Ellen för en super peppande blogg! <3 Jag gillar mest "SUMMER BREEZE SET", toppen i storlek  MEDIUM (B-C cup) och trosan i storlek SMALL (26-28). Tack än en gång av att du skriver denna blogg <3 Ida

 104. Vilken rolig tävling, passar hur bra som helst! Jag ska utomlands i mars och skulle känna mig sååå snygg i ”hips don’t lie” bikinin. Vill ta tillfället i akt att säga vilken bra blogg du har, du ger mig mod att kanske en dag själv våga satsa och ta mig till scenen! Stort tack och kram! (glömde skriva att jag ha storlek S)

 105. I like the model ”summer breeze” (bottom: s ; top: m) because blue and white are representing my colours of summer.I fell in love with this bikini as I saw it. I must have it haha :DSo I must do my squats with more weight to get a great ass so that this bikini fits perfect… 

 106. Åhh underbart med tävling! Vinner jag hade jag hemst gärna velat ha ”Like an angel” bikinin – http://www.todiefor.se/swimwear/like-an-angel/like-an-angel.html överläcker ju 😀 :DTack för en underbar blogg! 

 107. Hej Ellen! Jag skulle vilja vinne hips don’t lie 🙂 http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html

 108. Åh vad härligt med en bikini som visar och formar det man har gjort squats för hela vintern! jag skulle vilja ha modellen ” monday lilly” hur sexigt skulle inte vit spets va till solbränd hud??! 🙂

 109. Jag skulle så gärna vilja vinna Sugar Daisy! Kan se framför mg hur snygg den skulle vara på med en snygg bränna. Jag har gillat på facebook!Jag håller mina tummar! 🙂

 110. ”Thinking of you” – http://www.todiefor.se/swimwear/thinking-of-you/Ursnygg ju! och jag har gillat på fb 🙂 och tack för en grymt bra blogg! Kram

 111. Åh jag älskar deras bikinisar! Vinner jag så önskar jag mig en i modell ”monday lily”. Så himla fin!Tack för grym inspo btw! Fortsätt så 🙂

 112. Tjena Ellen! Jag skulle gärna vilja ha thinking of you 😀 top: small bottom: mediumPs: Är så sjukt imponerad av dig och din progress!

 113. I wild love to Win the Bikni ”Thinking of you ”Both in Medium !By the Way i love you,your lifstyle and your undescredible discipline !your such an inspiration

 114. God Kväll! Gud va kul med bikini tävling!! Jag skulle jättegärna vilja ha denna  http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html, överdelen i small och nederdelen i small. Extra kul när man bygger rumpa detta året (eftersom man tappade det förra året man gick ner till målvikten -.-). Big booty on way! 🙂 Och vad mycket ökar inte självförtroendet med en extra push av en bikini som framhäver that ass! Wow säger jag bara =D Ha det gött och du, tipsa gärna lite mer om mellanmål jag får snart uttorka på idéer. 😉 /F

 115. Har gillat sidan sedan länge tillbaks 🙂 hade blivitöverlycklig om jag vann modellen ”Hips don’t lie”. Perfekt införutlandsresan i februari. Kram! <3 

 116. Hej! Jag skulle jättegärna vinna ”Hips don’t lie” bikinin (http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html) Top: Medium Underdel: SmallDet skulle vara jättehärligt att få en snygg bikini inför sommaren och precis som många andra jobbar jag på the booty 😉 Personligen älskar jag ”To die for”bikinis men har inte ekonomin att köpa en själv (Fattig student, you know the feeling…)Ha en bra kväll! Kram från Skåne 🙂

 117. Hej Ellen! Jag vill vinna Thinking ofYou. http://www.todiefor.se/swimwear/thinking-of-you/thinking-of-you-set.htmlÖverdel: Large Underdel: Small To die for har såå snyggabikinis!

 118. Hej, jag vill precis som nästan alla andra vinna en hips dont lie som var riktigt snygg!Storlek Small i båda delarna.Ha en bra dag!

 119. Hej Ellen!Jag är gärna med och om jag vann så skulle jag vilja vinna denna http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html skulle bli såå fin tills i sommar när man är lite brunare speciellt haha :-DKram

 120. Hello Ellen , I would love to win the Hips don’t lie modell in Medium, the bikini looks so genius and I really need a new one I was swimming today, I lost my top during swimming 🙂 so pleas help me to get a new one 🙂 with love Maike

 121. Hej EllenJag skulle vilja ha den som heter ”hips don’t lie” Länk: http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html

 122. Hej Ellen! Skulle så gärna velat ha ”sugar daisy” i strl s :)Total älskar dig och din blogg och skulle dödat för att få din kropp!!Du är konstant i mitt huvud mär jag tränar och du är min dagliga motivation.Du är helt grym!!

 123. Hel Ellen! älskar tävlingen, skulle jätte gärna vilja vinna bikinin som heter Sugar Daisy, så himla fin! I storlek small. Tack påförhand och tack för en super inspirerande blogg verkligen:)

 124. Om jag skulle vinna så skulle jag välja samma som din favorit, den är verkligen en favorit för mig också! Alltså ”Sugar Daisy Set -Yellow”, övre delen i storlek ”Small A-B cup” och nedre ”Extra Small 24-25” 🙂

 125. Åhhh har kollat in deras bikinis hur länge som hällst!Gillar dem redan på FB och jag skulle jättejättejätte gärna viljavinna den rosa bikinin som heter ”Hips Don’t Lie”! :DKramar!

 126. Hej ellen! Vill bara säga att du är min största insperationläser din blogg varje dag! Har alltid velat ha en to die for bikiniså passar på och delta haha Skulle vilja ha en thinking of you topi storlek small Kram Hanna

 127. Åhh haha min favorit är också ”Sugar Daisy” så jag önskaratt vinna den 😉  Håller tummarna och du får ha ettfantastiskt 2014 🙂

 128. Hej Ellen! :)Jag skull vilja vinna en bikini som lite träningsmotivaion inför sommaren, jag har kört nu stenhårt på träningen ett tag och en bikini hade varit en bra ”belöning” för det jobb jag redan har gjort och som lite extra motivation att fortsätta jobba på! Det som är så speciellt med just denna sommaren är att jag fyller 18 i början av lovet och ska till Bulgarien lite över en vecka med min kompis för att ha kul och sola och bada, och kanske hitta en liten flört också om man har tur? haha, nejmen skämt å sido, det hade varit som pricken över i:et att komma i en supersnygg bikini som ger en superhot rumpa, med en vältränad kropp!, Jag hade nog kännt mig som den finaste och lyckligaste tjejen i världen där i Bulgarien och jag älskar deras bikinisar också så det kan ju inte bli bättre! :DDen jag helst vill ha är den som heter ”LOLA”, jag kunde inte klistra in länken tyvärr men det är den svart och vita bandeu-bikinin:) Min storlek är Small !:)Kram! <3

 129. Åh det är min favorit också, så himla fin! Skulle så himla gärna vilja ha en ny fin bikini då jag flyttar till LA nästa månad. Där skiner ju solen nästan året runt så det skulle sitta himla fint med denna ”Sugar Daisy set – yellow”. Om jag skulle vinna så vill jag gärna ha storlek M på både över- och underdelen. Tack för så mycket inspiration!

 130. Hej Ellen! Ja blev helt dökär i Only You Set! Heltfantastisk 🙂 så jag tar och väljer den i storlek small (båda övreoch nedre) 🙂 Kram!

 131. Har gillat sidan på fb! Jag skulle vilja vinna dennahttp://www.todiefor.se/swimwear/sugar-daisy/sugar-daisy-set.htmlbikini! Otroligt snygg som jag verkligen skulle se fram emot attvisa min ”nya” kropp i! 🙂

 132. Hej grymma du, jag hade så gärna velat ha ”Hips Don´t Lieset” storlek Small på både under och överdel, har kollat på deförut men kostar ju en del tyvärr :/ Det hade passat perfekt tillsommaren när jag ska utomlands med kompisar för å framhäva liteextra haha ;D ( har gillat fb-sidan) kram! 🙂

 133. Hej Ellen! Jag blev helt dökär i summer breeze settet, ochskulle väldigt väldigt gärna vilja ha det! Strl M på överdelen ochS på underdelen. För övrigt så älskar jag din blogg! Och du är enså himla stor inspirationskälla! Du motiverar mig så himla mycket!Kram!

 134. Hej:) Jag skulle vilja vinna sugar Daisy set. Jag åker tillthailand om en månad och har inte hittat en bikini till dess .. Detär svårt att hitta då jag nu gått ner 36 kilo genom bra träning ochkost, så jag skulle gärna vilja vinna denna som formar rumpan lite!:D

 135. Hej! Jag skulle bli jätte glad om jag vann ”in This moment”bikinin med storlekarna S på bikinitroserna och M på överdelen,skulle passat urbra till sommaren! 🙂

 136. Jag skulle vilja vinna hips don’t lie set! Jag har gillat facebooksidan oxå! Ha en bra dag, tack för en superbra blogg!

 137. Har faktiskt inte fastnat för dessa förut men den gula slogmig med häpnad! Sugar Daisy Set – Yellow i storlek small, skullesitta fint på min fitnesskropp i sommar 🙂

 138. Hej! Jag skulle vilja vinna den gula med vit spets.Självklart ska jag rösta på dig till finest awards. Det märks attdu lägger ner väldigt mycket tid på varje inlägg. Så det är du värd:)

 139. Hejsan Ellen! jag hade gärna velat vinna denna ursnyggabikini, i storlek M. Kram! kolla gärna in min instagram, ännu ettgalet gymfreak precis som du 🙂 haha! minilundstromhttp://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html

 140. Hej Ellen! Skulle först vilja säga att din blogg ärverkligen super och du är grym tjejen, du kommer spö skiten ur allapå din tävling i år! Brukar aldrig vinna på sånt här men om jag görskulle jag vilja ha ”hips don’t lie”set i storleken xs. Hållerfingrarna:) Kram

 141. Hej! Jag vill vinna ”Hips Don’t Lie Set”. (strl s)Kramhttp://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html

 142. Hello Ellen:) First of all, I wanted to say thank you for your inspiration! I’ve been following your blog and instagram for a year now and you’re one of the many reasons I’ve started lifting weights!!About the bikinis: I reaaaally like the the Summer Breeze Set (both in Small), because the blue suits perfectly to my eye colour and blonde hair:) Thank you for this great opportunity, because it is so difficult and stressful to order Swedish Clothing when you live in Germany (or now I live in Madrid, Spain, because of Erasmus).Keep up the hard work and thank you again:) Have a nice day and I wish you luck on your Math tests!!

 143. Elsker deres bikiner 😀 Siden er likt, modellen jeg ønskermeg er gone to cali, i hvit :Dhttp://www.todiefor.se/swimwear/gone-to-cali/gone-to-cali-white Haen fin dag, du er en av mine forbilder innen trening!

 144. HI Ellen ! (:i love the ‘hips don’t lie’ bikini. It would be so nice to have this one for the summer . Make me happy haha ! And of course thanks for being such a big inspiration to me and all the other people . You are such a big motivation ! When I am down and thinking about giving up hard work  i look through your instagram and then it is easy to find the power to go on ! 

 145. Denna skulle jag vilja vinna! 🙂 http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html (Hips don’t lie) 

 146. oh, jag vill vinna sugar daisy såklart. är helt kär i dessa! http://www.todiefor.se/swimwear/sugar-daisy/sugar-daisy-set.htmlmåste också säga att du är så grym! jag blir verkligen så inspirerad och motiverad av att läsa din blogg! kram <3 

 147. Hej Ellen! Jag skulle vilja vinna den härbikinin: http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html(Hips Don’t Lie Set) i färgen rosa, storlek L på överdelen och S påunderdelen!  Så smart av dig att ha en sån här tävling nui början på året när säkert många kör ännu hårdare mot nya mål!Tack för all inspiration & motivation du ger! Måste ocksåge dig en applåd (bakom datorn haha) för alla videor du laddar upp!Jag har precis börjat fokusera lite mer på mina axlar och då harjag blivit inspirerad av dig! 😀 <3 Kram 🙂 

 148. Hej Ellen! Det hadegjort mig super-duper glad om jag vann ”hips don’t lie” bikinin, den färgen ser ut att passar min hudton finfint! Jag gillar sidan på Facebook 🙂

 149. åh va jag vill vinna!!!!! 😀 jag vill ha modellen: Hips Don´t Lie Set storlek s i toppen och torlek m i nederdelen om det går 🙂 annars storlek s på båda 🙂

 150. Hola Ellen! Me re enamoré de la malla que se llama ” LIKE AN ANGEL”. Es la malla a la derecha de todas las mallas de arriba. Me encata esa malla porque es muy feminina y los colores son hermosos. Creo que el amarilla y el blanco me hacen más bronceada. Ahora estoy en Argentina y tenemos verano y hace mucho calor. Cuando vuelva a Alemania en junio debe ser lindo tener una malla nueva como esa. Yo sigo tu pagina hace mucho y es impresionante como cumpliste tus sueños. Ademas me gustan las recetas y las explicaciones sobre el gimnasio son muy buenas. Te mando und beso y mucho sol! Julken! <3

 151. Hej Ellen! Tack för en jättebra blogg och perfekt att lottaut supersnygga bikinis nu till sommaren. 😀 Och för mig med att haunder vintern då jag är i behov att ha en bikini att poseringstränai då jag deubuterar nästa vinter. H&M’s bikinis stjälpermer än hjälper, så det vore superkul att få vinna. Om jag nu skullevinna så skulle jag jättegärna vilja vinna bikinin monday lilybottom i storlek L på nederdelen och i storlek M på överdelen. Kramoch lycka till på tävlingen i vinter!

 152. Jag vill vinna min drömbikinihttp://www.todiefor.se/swimwear/lola/ så att jag kan gå runt ochskryta på Turkiets stränder i sommar med detta underverk! Minbikini har jag växt ur och för att slippa använda syrrans gamlabikini så skulle det vara underbart att få en egen riktigt fin<3

 153. Jag vill vinna min drömbikini lola new så att jag kan gårunt och skryta på Turkiets stränder i sommar med detta underverk!Min bikini har jag växt ur och för att slippa använda syrrans gamlabikini så skulle det vara underbart att få en egen riktigt fin<3

 154. Halloj 🙂 jag skulle gärna vilja vinna hips dont lie irosa, storlek M. snygga dagar på stranden 😀 gillat påFacebook!

 155. . Je?zc?e siÄ? ??otkamy, inhaalatory ?ari co ja mówiÄ?… sklepPozostawimy ze sobÄ?, Jest, skoÅ?czo?a kobieta, zmodernizowany ziemiÄ?,na dodatek w tym miejscu… BÄ?dziemy wspólnie,obecnie ?szakÅ?e…?rzymknÄ?Å?a oczy, PoczuÅ? s?urcz serduszka, nagÅ?y nieck?, Å?e owo uprzednio…ZÅ?Ä?cz?Å? tÄ?tnicy naszyi, nie wyczuÅ? pulsu. ZacisnÄ?Å? powieki, opanowaÅ? bezradnie gÅ?owicÄ?.- Nie, Dawid – usÅ?yszaÅ?. -, Owe nadaremnie…Nie odszzukasz tÄ?tna. Jestem maszynÄ?,pami.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..