Monster workout

Jag hade ett helt galet jobbigt benpass idag. Det var som att Farid hade kopierat mitt vanliga ben pass men han satte övningarna i tvärtom ordning. Inte nog med att knäböj (som man gärna vill börja med för att det är en krävande övning) är den första övningen så skriver han att jag ska göra 10 set. Vänta lite nu, läste jag rätt? 10 SET?! Jajamen helt rätt så det var bara till att böja på knäna.  

Sittande benspark

10 reps * 5 set 50 kg

Liggande lår curl

12 reps * 3 set 35 kg

Raka marklyft

10 reps * 5 set 60 kg

Benpress

10 reps 240 kg

10 reps * 4 set 200 kg

Knäböj

8 reps * 10 set 60 kg

(Hatade varenda sekund av detta, dödsjobbigt)

Hängande benlyft Snea

10 reps * 4 set (Se film på instagram @fitspooration)

Hängande benlyft

12 reps * 4set

Cable crunches

15 reps * 2 set 25 kg

20 reps * 2 set 25 kg

Tabata – 16 intervaler – 18 km/h

PicMonkey Collage

DSC_0017

DSC_0148

DSC_0220

I had a crazy hard leg workout today. It was like Farid had copied my regular leg workouts but he put the exercises in the contrary order. Not only that he wrote that I had to do squats (squats is a exercise that I ususally want to start my session with since it’s a demanding exercise) is the last exercise I also have to do 10 sets of them. Wait a minute, did I just read right? 10 SET?! Oh yes just right so it was just drop my butt to the floor 8 reps 10 times. 
 
seated Leg Extension 
10 reps * 5 sets 50 kg 
 
Lying leg curl 
12 reps * 3 sets 35 kg 
 
Straight-leg deadlifts 
10 reps * 5 sets 60 kg 
 
Leg Press 
10 reps 240 kg 
10 reps * Set of 4 200 kg 
 
squats 
8 reps * 10 sets 60 kg 
(Hated every second of this, fatal ailment) 
 
Hanging leg raises sides
10 reps * 4 sets (See movie on instagram @ fitspooration) 
 
hanging Leg Raises 
12 reps * 4set 
 
Cable crunches 
15 reps * 2 sets 25 kg 
20 reps * 2 sets 25 kg
 
Tabata – 16 intervals – 18 km/h

 

  1. hej bästa ellen! Jag har en fråga kring benpressen bara, när du skriver 200 kg räknar du med vad själva maskinen väger då? För så gör du ju med skivstången. Vad brukar en benpress väga utan vikter ungefär?  Kan inte du lägga upp en video på instagram nästa benpass på benrpessen, är lite osäker på hur djupt jag ska gå… orkar rätt lite när jag går djupt hahaKram på dig!

  2. ÅH! Vilka snygga träningsshorts! Väldigt våriga ^^ Ska bli väldigt intressant att se hur mycket muskler du har byggt nu när du börjar deffa lite! Kötta på bara, tjejen. You can do it! Elina

  3. Ellen – du är så jäkla grym! Inspireras verkligen av dig. Undrar dock ungefär hur långa dina träningspass brukar vara? Jag har hört att styrketräningspass inte ska vara längre än 60 minuter för att kroppen slutar producera ämnen som gör att man bygger muskler, och att man därför inte ska köra längre än så. Men detta pass måste ju ta minst 1,5 timme? Vore härligt att höra din syn på detta. Keep up the amazing work!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..