Lots of pictures – Shoulders and triceps

Innan jag gick till gymmet idag var jag så trött att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Men så fort jag satte foten i gymmet piggnade jag till konstigt nog och även om jag stressade och hann med både axlar och triceps på mindre än 60 minuter så var det himla roligt. Detta var nog precis vad jag behövde. Gymmet är min frizon där jag slipper tänka så mycket på allt annat, jag slappnar liksom av. En negativ grej var att jag inte hann springa mina intervaller… Gymmet stängde, jag kom hem försent ikväll helt enkelt för att hinna. Men men, sånt händer det är ändå styrkan som är viktgast för mig, det är ju roligt!! (hehe vi säger inget till Farid bara… ;) ) 

Axelpress

8 reps * 5 set 12.5 kg

Militärpress

10 reps * 5 set 20 kg

Hantellyft år sidan

8 reps * 3 set 7 kg

Hantellyft rakt fram

10 reps * 3 set 7 kg

Baksida axlar i Cable

12 reps * 5 set 5 kg

Scullcruchers

8 reps * 5 set 20 kg

Triceps pushdown med rep

12 reps * 3 set 15 kg

Triceps pushdown omvänt grepp med stång

12 reps * 3 15 kg

Triceps pushdown med stång

10 reps * 3 set 25 kg

DSC_0026

DSC_0079

PicMonkey Collage

DSC_0113

DSC_0129

DSC_0158

DSC_0189

DSC_0214

 

Before I went to the gym today, I was so tired that I did not know what I would do with myself. But as soon as I set foot in the gym I suddenly was wery spirited again  and although I rushed and had time with both shoulders and triceps in less than 60 minutes , it was bloody funny . This was probably just what I needed . The gym is my free zone where I do not have to think so much about everything else, I relax. One negative thing was that I could not run my intervals … The gym closed , I came home late tonight simply didnt had time enough to do both lifitng and intervals Oh well, these things happen , it is still the strength that is folded earliest for me, it ‘s fun!

shoulder Press
8 reps * 5 sets of 12.5 kg
 
military Press
10 reps * 5 sets 20 kg
 
Deltoid raises
8 reps * 3 sets 7 kg
 
Front lift
10 reps * 3 sets 7 kg
 
Backside shoulders in Cable
12 reps * 5 sets of 5 kg
 
Scullcruchers
8 reps * 5 sets 20 kg
 
Triceps pushdown with rope
12 reps * 3 sets 15 kg
 
Triceps pushdown with reverse grip rod
12 reps * 3 15 kg
 
Triceps pushdown with rod

10 reps * 3 25 kg

 

  1. Jag tror aldrig att jag har varit såhär taggad över att se någon annans diet. Man ser redan nu hur mycket muskler du har under fettet och jäklar vilken kropp du kommer att få när fettet försvinner! Hur mycket respekt som helst till dig och din tränare, riktigt imponerande hur du har lagt på dig så mycket muskler under så kort tid! Lycka till med allt! Trots att vi inte känner varandra så skickar jag massor av stöd och kramar, kämpa på!

  2. Kan du inte berätta om alla BMR-s produkter som DU har erfarenhet av i ett inlägg?Beställde nyss deras protelux men ville inte beställa annat då jag är osäker på tillskott som tartarus, bcca osv!kram

  3. Jag håller med Majken! Ska bli så otroligt kul att se dig på scenen, du är redan en stjärna! Hoppas du inser vilken inspiration du är för många 🙂 kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..