New nails and Im exhausted

Det är sjukt hur trött jag är. Det här lovet som jag har haft hade jag planerat att inte göra något, jag skulle vila från de mesta. Men den här veckan har jag ställt min väckarklocka varenda dag. Jag har inte fått sova ut en enda dag. Därav har uppdateringen inte varit på topp då jag knappt fått en lugn stund att sitta ner och skriva. Idag vaknade jag vid halv tio tiden och gick upp och skrev ett inlägg till er samt åt frukost men jag var så trött att när jag gjort det kröp jag ner i sängen igen och somnade om igen tills min pojkvän kom och pussade mig lite och sa att jag var tvungen att gå upp för att ta mig till bussen då jag skulle träffa Malika och fixa naglarna. Jag har precis kommit hem och fått i mig lite mat igen och ska snart ta mig till gymmet. Sen tänker jag sova, den här veckan har varit mycket och nu vill kroppen bara kollapsa i sängen. Men först veckans sista gympass och imorgon är det bara rörlighetsträning och stretching på schemat. 

Men jag ska inte gnälla, jag ska väl vara glad att jag har saker att göra och att jag inte sitter och har tråkigt i alla fall! Haha. Jag var i alla fall hos fina Malika på salong Envy Me på Fridhemsplan och fixade naglarna. Jag hade slagit i en nagel rejält på gymmet (ja men jag vet att jag är klumpig) och min egen nagel hade gått av i mitten, så jag hade fruktansvärt ont men nu har Malika räddat mig! Jag gjorde naglarna kortare nu för att slippa problem i gymmet. Jag är verkligen nöjd, vi gjorde fransk manikyr med glittrigt leopard målat på två naglar 😀

Glöm inte att ni får 15% rabatt hos Malika om ni hälsar från mig! Kika hennes hemsida ( http://www.malikanails.se ) och hennes instagram @malikanails om ni vill se mer av hennes naglar. 

DSC_0023"

DSC_0018

DSC_0013

It’s crazy how tired I am, This break I’ve had, I had planned to do nothing , I would rest from everything. But this week I’ve set my alarm clock every day. I have not been sleeping til I wake up myself a single day. Therefore the update has not been on top when I barely had a quiet moment to sit down and write. Today I woke up at mid- decade period and went up and wrote a post to you and ate breakfast but I was so tired when I made it , I crawled back into bed and fell asleep again until my boyfriend came and kissed me a little and said that I had to go up to walk to the bus when I would meet Malika and fix my nails. I have just arrived home and got me some food again and will soon take me to the gym. Then I will sleep , this week has been a lot and now my whole body wants to just collapse into bed. But first, last week’s gym session and tomorrow is the only flexibility training and stretching on the schedule.
 
But I’m not whining, I ‘ll surely be happy that I have things to do and I do not sit and be bored anyway! Haha . I was with Malika today on salon Envy Me on Fridhemsplan and fixed my nails. I had settled into a nail sharply at the gym ( yes , I know I’m clumsy ) and my own nail had gone off in the middle , so I had terrible pain but now Malika saved me! I did my nails shorter now to avoid problems in the gym. I’m really happy , we did French manicure with glittery leopard painted on two nails 😀
 
Peep her website ( http://www.malikanails.se ) and her instagram @ malikanails if you want to see more of her nails.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..