Enjoying the sun with my favorite guy

Vi plockade fram utemöblerna idag, så jag och Jesper låg ute  i solen och bara mös en timme och njöt av att få solen i ögonen och lite värme. Vi kunde ligga ute utan jacka så länge solen låg på så det var verkligen jättemysigt. 

Tänk va lite sol kan göra, nu är mitt humör på topp! 😀

DSC_0002

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage1

sol

We picked up the outdoor furniture today, so I and Jesper lay out in the sun and just had a cozy time an hour and enjoyed the sun and a little heat. We could be out there without a jacket as long as the sun was on so it was really really nice. 
 
Think, what little sun can do, now my mood is on top! 😀

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..