Blog Awards

Jag såg precis på VeckoRevyns websida att man kan börja nominera sina favorit bloggar till Blog Awards. Jag är ganska ny i bloggvärlden, jag har ju bara bloggat i ca 1,5 år så jag har aldrig varit på något event som detta, men jag skulle bli så så glad om ni ville nominera mig och ge mig chansen att få delta!

Det finns föera bra kategorier. Bland annat:
”Årets tränings- och hälsoblogg
En bloggare som är värd att uppmärksammas för sitt sätt att engagera och inspirera sina läsare inom hälsa, träning och fritid. Med sunda tips peppar hen sina läsare – varje dag.”
 
”Årets inspiratör – Instagram (Ny!)
En person som inspirerar sina följare på Instagram inom mode, skönhet, träning eller hälsa. Här letar vi efter en användare som dagligen uppmuntrar sina följare själsligt och/eller fysiskt med hjälp av fina bilder. Antalet följare väger tungt i denna kategori.”
 
Jag skulle bli så glad om ni ville nominera mig, eller ja om ni nu känner att jag uppfyller det som kategorierna letar efter! Ni kan göra det HÄR.

KRAM!

 

 

I just saw on Veckorevyn’s website that you can begin to nominate your favorite blogs to Blog Awards. I’m fairly new to the blogosphere, I ‘ve only been blogging for about 1.5 years so I ‘ve never been to any event like this, but I would be so so happy if you would nominate me and give me the chance to participate!
 
There are some good categories. Among them:
 
”This year’s fitness and health blog
A blogger who is worthy to be praised for the way they engage and inspire their readers in the health, fitness and leisure. With a healthy mind motivates his readers – every day. ”
 
”This year’s inspiration – Instagram (New!)
A person who inspires his followers on Instagram in fashion, beauty, fitness or health. Here we are looking for a user who daily encourages its followers spiritually and / or physically with the help of nice pictures. The number of followers weigh heavily in this category. ”
 
I would be so happy if you would nominate me, or yes if you now feel that I am fulfilling what categories are looking for ! You can do it HERE
 
xxx

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..