I just need to breath

Jag är helt slut efter dagen, fotografering i flera timmar, ett arm pass och sen var dagen faktiskt slut. Det är ju valborg idag men helt ärligt så känner jag att jag vill ta all tid jag har över till att vila. Jag är så aktiv och jag känner verkligen att när jag har chansen att vila och göra ingenting så vill jag göra just det, ingenting. Det kanske låter tråkigt, men vi alla har ju våra prioriteringar och ikväll blev det att grilla och äta god middag med min familj och nu tänker jag spendera min kväll med min pojkvän. Bara andas ut en stund.

:)
 

//

I am totally exhausted after the day, shooting for several hours, an arm workout and then there he day actually ended. It’s May Day today, but quite honestly, I feel that I want to take all the time I have to rest. I am so active and I really feel that when I have the chance to rest and do nothing so I want to do just that, nothing. It may sound boring, but we all have our priorities, after all, and tonight I wanted to BBQ and eat a good dinner with my family and now Im going to spend my night with my boyfriend. Just exhale for a moment.

:)
 

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..