Here we go!

Klockan har slagit 14:00 och nu lanseras min nya blogg här på Devote! Jag vill faktiskt börja med att säga tack till Myshowroom för den tiden som vi hade tillsammans, och att jag är väldigt tacksam över att jag fick blogga där och få chansen att växa och utvecklas. Samt också tacka för alla roliga event och fina människor! Här ovan är en bild på mig och Hugo som är delägare av MSR från i Julas när vi hade julbord. Härligt gäng! :D 

 

 

Men nu är det dags för mig och gå vidare och numera hittar ni mig och mina inlägg på den här adressen. Vi har flyttat över alla mina gamla inlägg hit, vad som däremot krånglade lite var kommentarerna och de följde tyvärr inte med. Jag tycker att det är lite tråkigt då jag älskar att kika på era kommentarer, det är ju trots allt mycket utifrån era kommentarer som jag får blogg idéer och vi har byggt upp det här tillsammans! Vi håller på att kika på det och hoppas att kommentarerna kan komma hit under nästa vecka. 🙂 

En liten rolig funktion som finns nu är att man kan trycka på ”like” på inläggen, ser ni det rosa hjärtat bredvid kommentars funktionen? Klicka där om ni gillar inläggen! 🙂 hihh

Hoppas att ni är lika taggade som jag är! Ny header, ny bloggplattform, ny start. NU KÖR VI! 😀 

Its time, it’s 2pm and now my new blog is launched here at Devote! I actually want to start by saying thank you to Myshowroom for the time we had together, and I’m very grateful that I got the chance to blogging there and get to grow and develop. And also thanks for all the fun events and great people! Above is a picture of me and Hugo who is a part owner of the MSR Media Group from this christmas when we had Christmas dinner. Lovely bunch! 😀

But now it’s time for me to move on, and now you’ll find me and my posts at this address. We have moved over all my old posts here, what does floundered a bit was the comments and they unfortunately didn’t followed. I think it ‘s a bit sad because I love to look at your comments, it is after all much based on your feedback I get blog ideas and we built this together! We’re about to look at it and hope that the comments can come here next week. 🙂

A fun feature that is now available is that you can press ”like” on my posts, you can see the pink heart next to the comments feature? Click there if you like the posts! 🙂 hihi

 

Hope you are equally excited as I am! New header, new blog platform, new start . LETS GO!  😀

 

LOADING..