A long day with a great ending

Idag har varit en lång dag, jag var inne i stan redan vid 9 i morse hos fina Märta och fixade naglarna (visar sen, de är crazy….) och sen åkte jag och gästade i #Hashtagpodd som hade ett avsnitt om träning. Det kommer att släppas på söndag, jag länkar till det då så får ni höra vad vi pratar om. Jag tycker verkligen att det är superkul! 

 

Bilderna ovan är på min middag idag, en perfekt oxfile med grönsaker och klyftpotatis. Nu bär det av mot globen för Miley Cyrus konsert med min lilla syster!

 

//  Today has been a long day, I was in the city already at 9 this morning and met sweet Marta and did my nails (showing you guys later, they’re crazy ….) and then I went and visited the #Hashtagpodd which had a section of training. It will be released on Sunday, I link to it so you will hear what we’re talking about. I really think it’s super fun!

 

The pictures above are of my dinner today, a perfect fillet of beef with vegetables and potato wedges. Now it’s off to the globe for Miley Cyrus concert with my little sister! //

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..