Home made pizza

I kväll blev det hemmagjord pizza till middag. Jag kommer inte ihåg senast vi gjorde det men jag tycker att det är så himla mysigt. Jag tycker faktiskt grejen att bara göra den som är det bästa med det, att alla står där och pillar och fixar tillsammans för att göra en pizza som ska smaka bra i allas munnar. 

 

I morgon börjar min diet inför tävlingen, den kommer att bli ganska tuff och maten är väl inte den allra roligaste tyvärr så i kväll njuter jag till fullo med hemmagjord pizza och sen lite godis och film mys med min syster, mamma och min pojkvän framför BridesMaids. BÄSTA FILMEN, jag har sett den så många gånger att jag kan den utantill men skrattar ändå lika mycket fortfarande. Ni vet när hon är på flygplanet och är helt drogad? Eller när hon kommer på mottagningen och sparkar ner kakan? Jag dör! Hahah…

 

// Tonight it was homemade pizza for dinner. I can not remember the last time we made it but I think it’s so damn cozy. In fact I think the thing to just make the pizza is the best thing about it, that everyone stands there and fixes it together to make a pizza that should taste good in everyone’s mouths.

 

Tomorrow my diet before the competition starts, it will be quite tough and the food’s not the most fun, unfortunately, so tonight I am enjoying to the fullest with homemade pizza and then some candy and movie snuggle with my sister, mum and my boyfriend in front of the Bridesmaids . BEST MOVIE, I’ve seen it so many times that I can almost all replications in my head but I still  laughs just as much as I did the first time I saw it. You know when she’s on the airplane and is completely drugged? Or when she arrives at the reception and kicks down the cake? I’m dying! Hahah…. //

 

  1. Jag kan inte förstå varför man ska äta tråkig mat under diet? Det finns ju superbra och supergod mat, eller är jag fel ute? Kram

  2. Kan du inte köra igång en liten utmaning? Jag tänkte också börja dieta imorgon så vore kul om vi kunde peppa och motivera varandra!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..