Shoulders

I dag följde min pojkvän med mig till gymmet. Han har inte följt med mig sen kanske 8 månader eller så? Jag kommer inte ihåg men det var över ett halv år sen som Jesper satte foten i gymmet senast. Men idag frågade han om han fick följa med och jag svarade direkt typ ”jaaaaaa följ med!!!”. Jag tycker att det var roligt att han följde med mig, det gjorde mig glad. Hoppas att han inte blev för avskräckt nu efter det här passet…. Jag tycker i vilket fall att det gick toppen :) 

 

 

Axelpress med ryggstöd
8 reps * 2 set 20 kg
10 reps * 2 set 20 kg
10 reps 20 kg – drop set – 10 reps 10 kg

Drag mot hakan med stång
12 reps * 4 set 20 kg

Baksida axlar i cable
10 reps * 5 set 10 kg

 

Hantel lyft åt sidan – super set – Hantel lyft rakt fram

10 reps på båda övningarna 7 kg

 

// Today, my boyfriend came with me to the gym. He has not followed me there since maybe 8 months or so? I can not remember but it was over half a year ago that Jesper set his foot in the gym. But today, he asked if he could come along and I replied directly like ”yeeeeees join!”. It really made me happy that he came with me. Hope he did not get too discouraged now after this workout …. I think in any case that it went great 🙂

 

Shoulder Press with backrest
8 reps * 2 sets 20 kg
10 reps * 2 sets 20 kg
10 reps 20 kg – drop sets – 10 reps 10 kg

 

Pull a rod towards the chin
12 reps * 4 sets 20 kg

 

Rear delts in cable
10 reps * 5 sets 10 kg

 

Deltoid raises  aside – super set – Front lift
10 reps on both exercises 7 kg //

 

  1. Hej Ellen!
    Jag är en tjej på 16 år och jag är i stort behov av lite pepp som jag tror du är rätt tjej att ge!
    Mina ganska korta centimeter plus några extra kilon hängandes gör att jag klassas som överviktig. Väldigt ofta i mitt liv så får jag en härlig pepp om att nu jäklar är det sista gången jag är såhär stor, nu ska här börjas tränas! Detta gör att jag 24 timmar om dygnet går runt och tänker på vad nyttig och hälsosam jag kommer vara, jag kanske skippar godiset på lördagskvällen och äter mörk choklad och nötter i stället men efter den kvällen med den så kallade nyttiga lördagsgodiset så blir det inget mer, jag tycker inte att det är jätteroligt att träna på gym och jag blir oinspirerad av att se min kompis träna när hon redan har den perfekta kroppen, jag blir nästan arg och slutar därefter träna, sen bor jag i ett litet samhälle då jag har inget mer gym att träna på. Jag höll på med styrketräning ett tag och tyckte det var ganska roligt och fick även se resultat men sedan hände jobbiga grejer och det blev inget mer med det. Har du något tips på att komma tillbaka i banan eller har du några motivationsknep? Jag vet att man ska köra sitt eget race och försöka göra träningen roligare men hur gör man egentligen det?

  2. Hej! Jag har en liten fundering.. När du gymmar med någon annan hur gör du med ditt schema då? Gör din träningspartner samma övningar som dig eller bestämmer ni tillsammans vad ni vill göra? När jag tränar med andra brukar det bli så att ”vad vill du köra nu?”. ”jag är lite sugen på knäböj” ”nej men kan vi inte köra latsdrag istället”. (Jag brukar blanda muskelgrupper). Förstår du hur jag menar?
    Hur gör du när du är och tränar? För jag antar att du har några övningar som du ska köra liksom. Förlåt för otydlig fråga hehe.
    Din blogg är grym, du är grym! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..