Candy nails.

Godisnaglar!!! Jag var hos Märta på hennes salong på upplandsgatan i Stockholm tidigare i veckan. Märta fick fria händer och jag sa att hon fick göra precis vad hon ville. Det resulterade i korall/orange naglar med massa, alltså MASSA bling, jag räknade lite slarvigt och fick det till över 50 stenar. Helt galet, naglarna är nästan lite för mycket måste jag säga. Men som jag sa till Märta, det är ju faktiskt bara naglar och det är kul att pröva på nya saker. Man blir i alla fall glad av att titta på dem, det ser ut som godis :D 

 

 

// Candy nails!!! I was with Martha in her salon on upplandsgatan in Stockholm earlier this week. Martha got free hans and I said she could do exactly what she wanted. It resulted in coral / orange nails with A LOT of bling, I counted a little sloppy and got it to over 50 stones. Completely crazy, the nails are almost a little too much, I must say. But as I said to Martha, it’s actually just nails and it’s fun to try new things. At least you get very happy just looking at them, it looks like candy :D//

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..