Today my journey starts.


Pic from this morning. @fitspooration 

 


Godmorgon!

 

Idag börjar min 6 månaders resa till scenen, om det blir Body Fitness eller Bikini Fitness som jag debuterar i återstår att se. Jag är faktiskt riktigt nyfiken på hur min fysik under fettet ser ut, om 3 månader hoppas jag på att se ganska bra skillnad i min kropp och då bestämmer jag mig för vilken gren det blir att tävla i. I dag börjar dieten i alla fall och även nytt tränings schema. 

 

Jag kommer att gå power walks varje morgon innan frukost från och med idag. Så idag gick jag upp, drack en celsius och en skopa Duramax amino syror och gick sedan ut i skogen med min hund Barbie för en 60 minuter lång power walk. Jag blev helt svettig! Det känns skönt och jag har bra med energi, nu lite frukost bara och sen bär det av till gymmet för ett benpass med mamma. 🙂 

 

// Good morning!

 

Today my 6 month trip to the stage starts, if I will compete in Figure or Bikini Fitness  remains to be seen. I’m actually really curious how my physique under the fat looks like, I hope that I will be able to swee a pretty decent difference in my body in about three months, and then I decide which category I will do my debut in. Today the diet begins and also new training schedule.

 

I will go power walks every morning before breakfast from today. So today I got up, drank a Celsius and a scoop Duramax amino acids and then went out into the woods with my dog ​​Barbie for a 60 minute power walk. I was really sweaty! It feels good and I have good energy now afterwards, now just a little breakfast and then it’s off to the gym for a leg workout with mom. 🙂 //

 

  1. Skulle gärna vilja att du gör ett detaljrikt inlägg om hur du äter under din diet, jag ska just börja på min så skulle vilja jämföra lite och även kanske få lite tips.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..