Share a coke with: BFF

Jag var som jag skrev tidigare i stan med Malin, vi passade på nu sista lediga dagen innan jag är tillbaks i klassrummet på SAFE Education igen. Vi satte oss på Café 60 på Sveavägen och bara pratade. Det är nog mitt favorit café av alla i Stockholm och tätt därefter kommer nog Espresso House på NK. Café 60 just för att de har öppet väldigt länge och man kan sitta där på natten och fika och också för att det är himla mysigt där bara. Idag satt vi ute med varsin filt, det var faktiskt inte så förskräckligt kallt som man kunde tro. :) 


 

Tänkte bara säga till dig som kom fram till mig idag utanför H&M och ville ta en bild om du skulle vilja skicka den bilden till mig om du nu läser det här? 🙂 fitspooration@hotmail.se kram!

 

// I was, as I wrote earlier in town with Malin today, we took the opportunity now the last free day before I’m back in the classroom at SAFE Education again. We sat at Café 60 at Sveavägen and just talked. It’s probably my favorite cafe of all in Stockholm, followed closely by’ll probably Espresso House at NK. Café 60 precisely because they are open very long and you can sit there at night and refreshments and also because it is amazingly cozy just like that. Today, we sat out there, each with a blanket, it wasn’t so dreadfully cold as one could imagine. 🙂 //

 

  1. Hej! Jag tänkte bara fråga om du ville dela med dig av hur du fått ihop pengar till din pt-utbildning som jag har för mig att du skrev att du betalade själv? Har du tjänat pengarna genom bloggen, har du ett jobb eller helt enkelt bara svarat. Verkligen nyfiken!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..