Cardio day

3 bilder från min instagram idag. Den första är när jag är klar med all cardio, HELLO RED FACE! Jag var totalt död men fortfarande pigg, jag blev riktigt pigg i huvudet av att göra alla intervaller. Faktiskt så var jag piggare när jag var klar än vad jag var innan jag började, dock jag var helt slut i kroppen så det vägde kanske upp varandra! Haha, i vilket fall så var jag på bra humör hela dagen efter den här förmiddagen. 

 

Bild nummer två var precis innan jag skulle köra igång, en ganska otaggad Ellen som inte var särskilt intresserad av något av vad cardio har att göra med efter en morgon promenad klockan 04:30. 

 

Den sista bilden är i en paus jag hade, när jag var klar på step maskinen så dog jag. Nej jag dog inte men jag låg på golvet en bra stund innan mina ben orkade att resa sig för att köra nästa 40 minuter på löpbandet. 

 

Idag var nog en av de bättre dagarna som jag har haft på SAFE Education hittills. Jag älskar att få pusha mig själv till min bristgräns och det fick jag verkligen göra. Men jag hade nog inte orkar om det inte vore för att min vän Lina stod bredvid och hejade på mig genom hela förmiddagen där ute i gymmet! 🙂 

 

// 3 pictures from my instagram today. The first is when I’m done with all the cardio, HELLO RED FACE! I was totally dead but still spirited, I was really keen to head off to make all intervals. Actually, I was more alert when I was done than what I was before I started, but I my body was exhausted so maybe it weighed up each other! Haha, in which case I was in a good mood all day after this morning.

 

Picture number two was just before I was off and running, quite un psyched Ellen who was not particularly interested in anything of what cardio has to do with after a morning walk at 4:30.

 

The last picture is of a break I had, when I was done on the step machine I died. No I did not die but I lay on the floor for a while before my legs dried to get up to run the next 40 minutes on the treadmill.

 

Today was probably one of the better days I’ve had on SAFE Education so far. I love to push myself to my lack limit and today I really did that. But I probably would not be bothered if it were not for my friend Lina who stood by and cheered for me throughout the morning there in the gym! 🙂 //

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..