Jump!Idag på förmiddagen på SAFE Education har vi jobbat med allt från max lyft, power lyft, plyometrisk träning, koordination etc. 
Jag har kommit fram till att jag är nog den personen som är mest anpassad för maxlyften och köra riktigt tungt i exempelvis bänkpress som vi testade på och jag är mindre bra på koordinationen och röra mig i små små rörelser snabbt som attan! Spänsten att hoppa osv var dock helt okej. 

 

Men det var en bra förmiddag som var lärorik, det är något jag gillar här på SAFE. Vi går genom allt teoretiskt men sen får vi även testa på en hel del praktiskt, det passar mig utmärkt och det känns som att man lär sig bättre när man får prova att göra det själv. 🙂 

 

// This morning on  SAFE Education, we have worked with everything from max lifting, power lifting, plyometric training, coordination, etc. 

 

I’ve decided that I’m probably the person most suited for lifting really heavy like we tried today in in the bench press, for example, and I’m less good at coordination and move in tiny little movements quick as a wink! The agility to jump, etc., however, was quite okay.

 

But it was a great morning that was instructive, it is something I like here at SAFE. We go through everything in theory, but then we also get to do a lot of it practical too, it fits me perfectly and it feels like you learn better when you get to try to do it yourself. 🙂 //

 

  1. Jag har kommenterat det sjukt många gånger tidigare men shit vad rolig din utbildning verkar! Och jag måste även tillägga att dina outfits du har på dig är sjukt snygga! Önskade man kunde ha på sig träningskläder i ”vanliga” skolan med haha 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..