DONE!

Idag på SAFE Education hade jag praktik under förmiddagen. Jag hade två kunder som jag tog hand om. Det var verkligen roligt men jag var super nervös innan. Jag träffade den första kunden klockan nio och sedan kom nästa vid elva. Jag började med en kort intervju följt av att kunden fick värma upp lite och jag snickrade ihop ett schema och sedan drog vi igång själva passet. Det gick jättebra och min lärare sa att jag inte behöver oroa mig för det praktiska provet i morgon! Pjuh!

 

Idag var i vilket fall den sista dagen och i morgon har jag mina tentor och praktiska prov. Det känns så skönt och jag har fått mina diplom för alla dela till personlig tränare. Nu ska jag bara fixa morgondagen och förhoppningsvis få min licens också!

 

// Today on SAFE Education, I had practice this morning. I had two customers that I took care of. It was really fun but I was super nervous before. I met the first customer at nine o’clock and then the next one came at eleven. I started with a short interview followed by that I let the customer  warm up a bit and I crafted together a schedule and then we pulled off the session. It went very well and my teacher said I don’t  need to worry about the practical exam tomorrow! Pjuh!

 

Today was, in which case the last day and tomorrow I have my exams and practical tests. It feels so good and I have received my diplom for every part of personal trainer. Now I’ll just fix tomorrow and hopefully get my license too! //

 

  1. Hej Ellen!
    Jag har ett stort intresse av att bli pt och fundera på att göra det! Jag har några frågor ! Hur gammal måste man vara för att kunna gå utbildningen och även hur mycket kostar utbildningen på safe education? Din blogg är super bra och den hjälper mig igenom min vardag💖

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..