@fitspooration


Alla bilder ovan är från min instagram de tre senaste dagarna. De tre översta är från när vi bara har hängt vid poolen och tagit det lugnt, de tre mittersta är från mina svettiga morgon cardio pass. Den i mitten är idag och svetten riktigt droppade om mig, japp ni ser ju droppen som hänger på min haka! De tre nedersta är jag i vanliga kläder för ovanlighetens skull, påväg för att äta middag. 

@fitspooration 

 

// All images above are from my instagram last three days. The top three are from when we have just been hanging at the pool and relaxing, the three middle is from my sweaty morning cardio workouts. The middle one is today and the sweat really dripped on me, yep you see the drop that hangs on my chin! The three bottom ones is me in normal clothes for once, on the way to dinner.

 

@fitspooration  //

 

  1. Hej Ellen! Vill bara säga att du är så himla inspirerande! Har varit nere i en ganska lång svacka för ett tag sedan när det gäller träning och kost och efter att ha följt dig en längre period nu så har jag äntligen kommit ur den jobbiga svackan. Har alltid tyckt att det är svårt att komma igång på riktigt när det gäller mat och träning men efter att ha sett din förändring och resa så kan man inte annat än att ryckas med! Så tack för inspirationen, motivationen och alla grymma tips du delar med dig! Nu har jag äntligen kommit tillbaka på rätt väg igen! Kram

  2. fy tusan vad härligt! Kanske inte svettbilderna då, men känslan efter är ju gryyyym. du är suuuuperfin när du är uppklädd med 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..