Last breakfast.

Nu har vi precis avnjutit den sista frukosten här på hotellet, i kväll bär det av hemåt. Jag tycker att det ska bli skönt att komma hem faktiskt, jag saknar verkligen gymmet hemma. Jag har alltid älskat Flex, det är mitt andra hem. Jag är ju där även på vilodag bara för att umgås… Men efter att ha varit på ett litet hotell gym så uppskattar jag faktiskt gymmet hemma ännu lite mer. Imorgon är jag tillbaka! 

 

Vår frukost idag ser ni ovan, både min pappas, syster och min. Ja, ni vet ju vilken som är min…. 😉 

 

// We have just enjoyed the last breakfast here at the hotel, in the evening we are leaving to the airport in Antalya to go back home to Stockholm – Sweden. I think it will be nice to come home actually, I really miss the gym at home. I have always loved Flex, it’s my second home. I’m there even on rest day just to hang out … But after being at a small hotel gym I actually appreciate the gym at home even a little more. Tomorrow I am back! 

 

Our breakfast today is on the pictures above, both my dad, sisters and mine. Yes, you know which one is mine …. 😉 //

 

  1. Hej Ellen! Du är bäst, verkligen. Att se din före och efter bild från din Anorexian är helt otrolig.. För ett år sen vägde jag 68 och tappade på några månader till 54 kg. Drabbades av depression och går än i dag på antidepressiva. Vägde mig i morse och vågen stod på 62.. Bröt fullständigt ihop. Känner mig så jävla fet och sitter i dagsläget och käkar fjärde tallriken fil och flingor och mår illa för det… Igår åt jag inget på dagen nästan och sen pizza på kvällen. Avslutade med att trycka i mig kakor och mat tills magen värkte. Detta beteende har varit hela sommaren och jag har panik… Vill bara ha ett normalt synsätt på mat och äta som alla andra. Förlåt om jag gnäller för dig.. Men du är en sån inspiration för mig, sån sjuk viljestyrka! Är för övrigt också 17 och är 177 lång. Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..