A back session

Vilken dag! Jag kom till Elisabeth på salong blå butiken för att fixa fransarna och jag somnade. I vanliga fall brukar vi prata på och vi brukar gå genom allt som hänt i livet sen sist, dåliga och roliga nyheter. Vi brukar alltså ha en hel del att prata om men idag somnade jag på en gång och sov i 2 timmar tills hon var klar. Jag är hur trött som helst! Men ändå var jag supertaggad inför träningen, jag har längtat så mycket efter gymmet här hemma och idag var det dags igen. Det blev ett ryggpass. Jag var så exalterad att jag inte hr koll på varken hur många set eller reps jag körde idag. Men övningarna och ordning ser ni nedan. Jag gjorde nog mellan 6-20 reps och mellan 4-7 set av de olika övningarna. :)


Latsdrag 

Latsdrag i cable 

Diagonala pulldowns 

 

Latsdrag med rep ovanför huvudet – superset – stående rodd i cable med rep (video finns på instagram @fitspooration)

Stående stångrodd smalt grepp  

 

// What a day! I came to Elisabeth at salon blue shop to fix my lashes and I fell asleep. Normally, we tend to talk on and we usually go through everything that happened in ur lives since the last time, bad and funny news. We usually then have a lot to talk about, but today I fell asleep at once and slept for two hours until she was finished. I’m way tired anytime! But still, I was super psyched for the training, I have longed so much for the gym here at home and today it was time again. It was a back session. I was so excited that I do not have any track of either how many sets or reps I did today. But the exercises and the order you see below. I did between 6-20 reps and between 4-7 sets of each exercise. 🙂

 

Pulldown

 

Pulldown Cable

 

Diagonal pulldowns

 

Pulldown with rope above  head – superset – Upright rowing in Cable with rope (video available on instagram @fitspooration)

 

Standing rod rowing narrow grip //

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..