A outfit update.

Tights – Freddy.com // Shirt – Lindex // Shoes – Belle Shoes // Watch – Mikael Kors

 

Vilken natt! Vi kom hem strax efter 4 på morgonen och jag somnade nog först runt klockan 5. Jag ställde min klocka och var uppe med tiden för cardio och sedan gick jag och la mig igen och vaknade när klockan ringde igen och sa dags att vakna. Därav att första inlägget kommer upp så sent, jag har sovit. Men ska jag vara ärlig skulle jag nog behöva sova lite till. Nu sitter jag i vilket fall på bussen med datorn i knät påväg till Salong Blå Butiken för att fylla i fransarna lite igen. På bilderna ovan ser ni hur jag ser ut idag. 🙂

// What a night! We got home just after 4 am and I fell asleep probably first round at 5 am and I set my alarm and was up in time for cardio and then I went to bed again and woke up when the alarm rang again and said, time to wake up. Hence the first post going up so late, I have slept. But to be honest, I would probably have to sleep some more. Now I sit in any case on the bus with my MacBook in my  lap on my way to Salon Blue store to fill in my lashes a little again. In the pictures above you can see how I look today. 🙂 //

 

  1. First off I just want to say how grateful I am for you and your blog. I always look forward to reading your posts and seeing your pictures. You are such an inspiration to me, thank you!! As always, you look gorgeous today! I was just curious as to how you wear a bra with one of these shirts, that is if you wear one at all, but I figured with a white shirt you probably do? You are making amazing progress btw. I can’t believe how much your body has changed in the short time that I have been following you! (about a month or so) Keep up the good work! Thank you again!

  2. First off I just want to say how grateful I am for you and your blog. I always look forward to reading your posts and seeing your pictures. You are such an inspiration to me, thank you!! As always, you look gorgeous today! I was just curious as to how you wear a bra with one of these shirts, that is if you wear one at all, but I figured with a white shirt you probably do? You are making amazing progress btw. I can’t believe how much your body has changed in the short time that I have been following you! (about a month or so) Keep up the good work! Thank you again!

  3. First off I just want to say how grateful I am for you and your blog. I always look forward to reading your posts and seeing your pictures. You are such an inspiration to me, thank you!! As always, you look gorgeous today! I was just curious as to how you wear a bra with one of these shirts, that is if you wear one at all, but I figured with a white shirt you probably do? You are making amazing progress btw. I can’t believe how much your body has changed in the short time that I have been following you! (about a month or so) Keep up the good work! Thank you again!

  4. Tja du är fan den snyggaste tjejen jag har sett. Fortsätt med det du gör och du verkar vara riktigt snäll också 🙂

  5. Hej! Vill verkligen inte vara sådan, men har märkt det flera gånger och det stör läsningen. När man skriver en/ett i engelskan så ska det vara AN om ordet efter börjar med en vokal. Alltså AN OUTFIT, istället för A OUTFIT. Hoppas inte du tar det på fel sätt. Älskar verkligen din blogg och du är en stor inspiration för mig. Att läsa din blogg har varit en av många saker som hjälpt mig att tackla min ätstörning. Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..