A extra mom + fat measurement

Tänk att en människa kan göra så mycket. Att en människa kan få dig att gå från att sitta och grina till att faktiskt le och tycka att livet känns bra igen, att en enda människa kan ge dig så mycket energi. Det är Helene det, vi har kommit varandra så pass nära nu att hon faktiskt inte bara än en coach längre. Utan mer utav en extra mamma till mig som jag kan prata om allt med. 

 

Min morgon startade dåligt, jag vill inte gå in på vad men jag och Helene kom fram till att vi ska se till att boka en tid till läkare och reda ut eländet. Det har hållit på för länge det som är problemet. Efter det kommer vi att steppa upp dieten när vi har koll på vad som inte står rätt till och läkaren har sagt OK. Jag var nere på 14,6% fett nu vilket betyder att jag har tappat fett sen sist trots att vågen inte vill samarbeta, SKÖNT!

 

Vi gick en lång power walk på 1,5 timme på Djurgården och pratade genom allt mellan himmel och jord. Efter det här känner jag mig på banan, jag har bra med motivation och det känns som att allt går i rätt riktning. 🙂 

 

// Imagine that one person can do so much. That one person can make you go from crying to actually smile and think that life feels good again, that one person can give you so much energy. That is Helene for me, we have come so close to each other now that she actually not only longer just a coach. She is more of a second mother to me who I can talk about anything with.

 

My morning started badly, I will not go into what but I and Helene decided that we will make sure to book a time for me to see a doctor and sort out the mess. It’s been going on for a long time that’s the problem. After that we will do some changes in the diet when we have an eye on what is not right and the doctor has said OK. Today I was down to 14.6% fat  which means I’ve lost fat since the last time even though the scale does not want to cooperate, nice!

 

We went a long power walk at 1.5 hours on Djurgården and talked through everything between heaven and earth. After this I feel on track, I have great motivation and it feels like everything is going in the right direction. 🙂 //

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..