Motivation.

Idag togs ett jobbigt beslut och jag behöver all motivation jag kan få. Det känns som att livet inte vill samarbeta och jag behöver motivation till allt, till maten, till träningen, till livet, till kärleken. Nej så illa är det inte men jag är ganska nere. Jag längtar tills snödag när jag ska träffa min fina Helene. En power walk på djurgården med coachen, hon har förmågan att lugna ner mig på ett sätt som inte många kan. 

 

Här ovan satte jag ihop ett litet collage med lite olika bra motivations citat och bilder från mina egna pass. Motivation när den behövs som mest. 

 

// Today was a tough decision made and I need all the motivation I can get. It feels as if life does not want to cooperate and I need motivation to everything, to food, to training, to life, to love. No, not so bad  but I’m pretty down. I can’t wait until sunday when I will meet my beautiful Helene. A power walk on Djurgården with the coach, she has the ability to calm me down in a way that not many can do.

 

Above, I put together a little collage with some different good motivational quotes and images from my own sessions. Motivation when it is needed most. //

 

  1. Bästa Ellen! du är så himla grym och en stor förebild och inspirationskälla för mig och så himla många andra. Jag hoppas att den tanken kan pigga upp dig lite 🙂 kram på dig

  2. Fina du!! Du är en sån inspirationskälla för fler än bara mig. Och tiden du lägger ner på att motivera andra genom både blogg och instagram är heeelt otroligt. Du kommer ta hem trofén i din tävling. För att du är du, du kan. Du har visat oss att även genom motvind på privatliv, träning och kost så klarar du det här. DU KLARAR DET!
    Massa kramar till dig, utav vad jag har läst i din blogg i mer än 1 år så är du den starkaste människan jag vet. Avundas dig. Och jag är inte ensam. Du är GRYM, glöm inte det även om det är lätt att göra det när man är inne i sin ”bubbla”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..