Thank you. Sun, 31 Aug 2014 13:57:00 +0200

Jag vill bara säga tack till er. Tack för att ni kommenterar. Tack för att ni är ödmjuka. Tack för att ni ger mig stöd. Tack för att ni skriver så fint. Tack för att ni tror på mig. Tack för att ni är ni, tack för att ni är bra. 

 

 

Kommentarerna som jag fick angående min tatuering igår värmde mitt hjärta något otroligt. Jag fick 163 kommentrer på instagram och 58 här på bloggen varav alla var fina kommentarer. Jag trodde inte att jag skulle få så många fina reaktioner. Jag kommer att leva på det här nu ett tag, vilken boost ni gav mig. Jag satt här och nästan grät när jag läste allt fint ni skrivit. Tack, fina ni. 

 

// I just want to say thank  you. Thank you for commenting. Thank you for being humble. Thank you for giving me support. Thank you for writing so nicely. Thank you for believing in me. Thank you for being you, thank you for being good.

 

The comments I received about my tattoo yesterday warmed my heart something incredible. I got 163 comments on instagram and 58 here at the blog which was all nice comments. I did not think I would get so many lovely reactions. I will live on this now for a while, you gave me a real boost. I sat here and almost cried when I read all the sweet things you wrote. Thank you, fine you. //

 

  1. Hej, jag undrar vad du skulle rekommendera mellan whey100 eller fitnessguru one whey vassle pulver? Är 15år och tränar ungefär varje dag 🙂 kram!

  2. Tycker det är så himla fint av dig att du delar med dig av allt du har gått i genom och lägger ned så mycket tid på bloggen och på så vis både kan stötta och muntra upp andra som har det tufft. Tack själv för allt!

  3. Har följt dig typ kanske ett år och tycker du verkar som en stark och vacker person, oavsett muskler eller ej även om dom är badasssss. Blev så berörd av din historia att jag var tvungen berätta för min pojkvän och han blev också arg och ledsen. Vi båda kom fram till att vi önskar dig massa lycka framöver och unnar dig all typ av framgång!

    Finns ju många bra citat men kom bara att tänka på ‘do what you like and what is true to you. People dig that shit.’

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..