Smooothies

Här är två av mina favorit smoothies, jag saknar verkligen smoothies nu under diet. Under min uppbyggnadsperiod var smoothies något som ingick i dieten och det saknar jag! Enkelt, gott, snabbt och nyttigt! På lördag ska jag se till att göra en riktigt god smoothie, jag får nämligen äta precis vad jag vill då. :) Längtar!

 

Vad är er favorit smoothie? Kommentera gärna med ”recept” 🙂 

 

// Here are two of my favorite smoothies, I really miss smoothies now while dieting. During my build-up period smoothies were included in the diet, and I miss it! Easy, delicious, quick and healthy! On Saturday I’ll be sure to make a really good smoothie, I get to eat exactly what I want then. 🙂 Can not wait!

 

What is your favorite smoothie? Please comment with ”recipe” 🙂 //

 

 1. 1/2 banan, 1 dl hallon, 1/2 dl apelsinjuice/ pressa i lite citron, en skvätt kallt vatten, 1 dl yoghurt 🙂 inte helt säker på måtten men ungefär så

 2. Fryst ananas, naturell yoghurt och vanlijpulver som toppas med rostad kokos är jättegott!
  En annan favorit är frysta hallon, jordgubbar och mango som mixas ihop med kvarg 🙂

 3. 2dl mjölk, ½ banan, ca 1-1½ dl bär, ½ dl havregryn, 1 msk psylliumfrön är det ”grundrecept” jag använder mig av! Ofta lägger jag till någon sked kvarg, frukt/babyspenat och lite kanel! Supergod och ganska mättande smoothie! 🙂

 4. Jag brukar ta 1,5dl lätt naturell yoghurt, några frysta jordgubbar & mango bitar, sen fitnessguru’s proteinpulver. Kanske lite mjölk om de behövs, blir så sjukt gott! 🙂

 5. Den med jordgubb och mango låter ju supergod, älskar mango men har aldrig haft det i en smoothie förrut, måste testa det! Min favorit är annars hallon och blåbär eller bara blåbär med banan och vaniljyoghurt 😀

 6. Hei Ellen! Kom til å tenke på noe her om dagen etter trening, hvorfor tøyer(strecher) man egentlig etter trening? Hvilken effekt har det på musklene?

 7. Min absoluta favorit är frysta hallon, färsk/fryst mango, färsk ingefära och färskpressad juice (funkar även med juice i paket)! Mer en fruktdrink än en smoothie men man blir förvånad över hur god den är!

 8. Hejsan!
  Jag tränar innebandy 4 gånger i veckan och vill verkligen träna fram min drömkropp. Skulle du kunna ge mig tips på hur jag ska äta?:)

 9. Min absoluta favorit är hallon, mandelmjölk & några färska myntablad. Superenkelt & hur gott som helst!!! Man kan även tillsätta lite flytande honung om man vill ha mer sötma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..