Week Challenge: Achieve goal

Idag är det måndag igen, ny vecka och nya mål. Jag sov riktigt dåligt i natt, eller helt ärligt så var jag nog mer vaken än vad jag sov, mycket tankar!

 


 

 

 

Men när mitt alarm väckte mig i morse så kände jag att jag vaknade med en ny inställning. Jag har mått så dåligt nu de senaste veckorna och jag är helt ärligt jätte ledsen för att min sköldkörtel inte arbetar och min förbränning är lika med obefintlig. Men jag kan inte göra mycket åt det nu, jag tar mina tillskott och hoppas att den ska komma igång inom några veckor. I vilket fall så vaknade jag idag med en ny inställning som sagt. Det är ingen idé att tycka synd om mig själv för att kroppen inte samarbetar, det är bara att bita ihop. Blicka framåt och kriga vidare. 

 

Den här veckan tänker jag ha som mål att bara köra på mitt eget race. Jag ska kämpa på med kosten och mitt underskott, jag ska kriga i gymmet och jag ska köra på med HIIT cardio så att det ryker om det. För att JAG vill det. Förbränning eller inte så ska jag köra på så gott jag kan hela vägen fram till scenen även om jag kanske inte går upp på den i år. Men minsann ska jag kämpa precis som om jag skulle göra det. 

Måndag, ny vecka, nya mål.

 

Detta blir veckans utmaning den här veckan. Den här veckan vill jag att ni alla kommer på ett mål som ni vill uppnå och jag vill att ni kämpar för att nå det. Vad är ditt mål med den här veckan?

 

// Today is Monday again, new week and new goals. I slept really badly last night, and quite honestly, I was probably more awake than I slept!

 

But when my alarm woke me up this morning, I felt that I woke up with a new setting. I have been feeling so bad the last few weeks now and I’m honestly really sad that my thyroid is not working and my metabolism is equal to zero. But I can not do much about it now, I take my supplements and hope it will get started within a few weeks. In any case, I woke up today with a new setting, as I said. There is no point in feeling sorry for myself because the body does not cooperate, it is just to bite the bullet. Look ahead and keep on fighting.

 

This week I will aim to just run my own race. I’ll fight on with the diet and my deficit, I’ll fight in the gym and I will drive on with HIIT cardio so that it smokes about me. Because I want it. Metabolism or not I will go on as good  I can all the way to the scene even though I may not go up this year. But indeed, I will fight just as if I would do it.

 

Monday, new week, new goals.

 

This will be the week’s challenge this week. This week, I want you all to decide what your goal is and what you want to achieve and I want you to strive to reach it. What is your goal with this week? //

 

 1. Detta är kanske inte något träningssak. Men denna vecka är mitt mål att mitt barn ska födas! Men jag förstår om han/hon inte vill komma ut 😉

 2. Mitt mål är att jag ska upprätthålla min träning för jag börjar jobba efter en månads semester den här veckan. Jag SKA träna det jag planerat!

 3. Hi Ellen! I had same feelings with my metabolism as you about two years ago. My metabolism was so low and I gained weight almost 10kg in short amount of time even I worked out like a maniac and tried to lose weight. I went to the doctor and got diagnose about hypothyroidism, they gave me medication and after that everything started working well again. Hope everything starts work well with you too!

 4. Kolla in min blogg, där kan du se vad för roliga saker som har hänt under min helg! Kommentera gärna i dela med er om vad ni har gjort för skoj.

  Kramar fannyjasmine

 5. Mitt mål är som ditt, att kriga på!
  Det är mycket i mitt liv just nu, och skuldkänslorna äter upp mig inifrån!
  Mitt mål är att börja en lång process av att förlåta mig själv.
  Jag skall också kriga i gymmet för där är det enda stället jag mår 100% bra, och tänker 100% på mig själv och MINA framgångar!
  Jag förtjänar också lycka!

 6. Mitt mål är att försöka sluta räkna kalorier då jag har fastnat i en dålig cirkel på grund av allt räknande. Jag vill hitta en balans mellan kosten och träningen. Att släppa på ”kontrollen” över maten kommer bli riktigt jobbigt, men jag ska försöka göra mitt bästa. Denna veckan ska jag även kämpa med att äta mjölk- och glutenfritt eftersom jag inte riktigt tål det.

  Jag tror på dig och att du kommer klara det! Grym är du, kör hårt!!! 😀
  Kraaamar

 7. Mitt mål blir att fortsätta hålla en positiv inställning trots att mitt bankkort, skinnjacka, gymkort och nycklar blivit stulna under gårdagen och lite annat. Detta kommer jag inte att låta påverka min träning och mitt glada humör, jag ska kämpa och fortsätta som vanligt för att lösa detta istället. Inte främst ett träningsmål men lite som du att köra mitt eget och att fortsätta på samma väg trots jobbiga saker runtomkring. Kramar till dig Ellen och jag hoppas verkligen att det blir helt bra så snart som möjligt!! 🙂 Håller tummarna för det. Du är grym.

 8. Veckans mål: Sluta skjuta upp mina studier och göra klart det som skulle varit klart för länge sen. Andas djupare, räta på ryggen och leva i nuet är mitt generella mål. Eftersom gymmet tar mycket av min tid och jag jobbar och pluggar ska jag hålla mig till mitt schema, öka matintaget och kämpa ännu hårdare i gymmet.

 9. Mitt mål är att kunna göra en bra piruett i baletten!
  Krävs så mycket styrka, balans och vilja för att lyckas.
  Så denna vecka ska jag tro på mig själv, att jag verkligen kan!

 10. Mitt mål kommer vara att träna minst 4 gånger denna vecka. Har slarvat något otroligt med träningen den senaste tiden men nu får de vara slut med de 😉

 11. Mitt mål den här veckan är att hitta något att se fram emot, något som får mig att stiga upp ur sängen på mornarna och fortsätta kriga fastän allt annat känns tungt..

 12. Mitt mål denna veckan är att hinna med 7-8 träningspass (1 avklarat än så länge) och äta tillräckligt för att orka med det. Jag har lätt för att bli mätt och det blir ofta så att jag äter för lite under dagen och sedan trycker i mig mat på kvällen, så jag ska verkligen försöka jämna ut det lite. Jag har även bestämt att jag ska ha ett ”treat/cheat-meal” i helgen och ska hålla mig till det, och inte småäta godis under veckan!
  Allt ska dessutom göras med ett leende på läpparna, för jag älskar denna livsstilen och det får inte glömmas bort. 😀
  Kramar till dig, Ellen!

 13. Mitt mål är att ta tag i gymnasiearbetet på riktigt nu och sluta skjuta upp det för att jag är rädd för att det kommer vara svårt och jobbigt för det kommer det. Men det blir inte bättre av att jag sticker huvudet i sanden så därför ska jag ta mig i kragen och skriva ikapp det som står på planeringen och hamna i fas och sen fortsätta så jag kan lämna in i tid i december (vi har bara en termin på oss) och vara nöjd och stolt över att jag klarade det då!

  Jag ska försöka ha samma inställning och vara lika stark som du! Massa kramar!

 14. Mitt mål är att ta tag i mig själv! Senaste månaden, eller lite mer har jag tappat bort mig själv. Jag har varit den glada tjejen som skrattar påvägen till träningen och älskat matlagning. Senaste tiden har jag ätit extremt dåligt, ingen riktig mat utan väldigt mycket dåliga alternativ vilket gjort att jag mått sämre och presterat sämre i min vardag. Min träning har jag tappat. Men nu ska jag vända detta, och jag tar den här veckan och går all in för det 😀

 15. Mitt mål den här veckan är att låta bli att äta godis.. Har ett jobbigt sockerberoende, och nu de senaste veckorna har jag fallit tillbaka i dåliga vanor. Brukar annars sköta det rätt bra men det har varit mkt nu på senaste och då är de lätt (för mig) att trösta mig med godis…
  Kram på dig Ellen! Tycker du är grym 🙂

 16. Mitt mål är att springa 5 km på lördag, ska nämligen delta i mitt första lopp! Dessvärre är min motivation och ork på noll, skulle ha sprungit idag efter ca 2 veckors uppehåll för att värma upp inför helgen men jag kom inte iväg och har nu ångest x1000 över det. Jag mår dock inte helt hundra utan är tom och ledsen, behöver gråta men det kommer liksom inget. Jag vill verkligen klara av det här loppet men det känns som min inställning sabbar för mig och jag kan inte ens se mig själv orka springa en kvart :'( har du tips på hur jag ska motivera mig själv och strunta i dagens nederlag? Kram!

 17. Hej bästa Ellen
  Grym tjej 🙂
  Tack för att du delar din vardag på instagram och även denna inspirerande blogg med öppenhet och massa peppning och bra tränings bilder
  Denna vecka vill jag ha som mål att komma tillbaka till gymmet
  Under min semester i augusti tränade jag flitigt på hotellets gym och fick även reda på att jag var gravid :))
  Efter jag kommit hem har cravings kommit igång, på mat jag aldrig vill ha
  Vågen har stigit fort o musklerna känns ett minne blott
  Så fast gravid, måste jag tillbaka till gymmet, där jag älskar att vara

 18. Men om inte sköldkörteln funkar då ska man ju ta medicin. Jag tar medicin för att inte min funkar annars skulle jag rasa i vikt direkt. Visa blir tjockare andra blir smalare när ens sköldkörtel inte fungerar. Eftersom du redan varit hos en doktor så antar jag att de bör ha koll men tycker det är konstigt ändå faktiskt. Önskar dig lycka till

 19. samma sak hände mig. 8 kg från min bästa form och två år senare har jag endast tappat 2 kg. allt pga stress och för att jag trodde att jag tränade dåligt. jag sov knappt, tränade som en tok och åt för lite. allt jag åt lade jag på mig.

  först nu när jag accepterar läget har kroppen ändrats. och allt satt i huvudet och psyket hänger med, jag sover bättre och mina träningspass är bättre.

  du är en sån häftig tjej. men försök tänka på DIG också. kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..