Girls night out

Godmorgon på er!

 

 

Jag var ute igår, det är inte ofta jag skriver sådana inlägg här i ”fitness bloggen” men jag har fått flera kommentarer som undrar vad jag egentligen har för mig. ”Har du ens ett liv eller tränar du bara?”, för det som inte skrivs i bloggen existerar ju inte. 😉 MEN jo, jag gör annat än att träna bara det att jag gillar att hålla min blogg till träningen och sen har mitt mer privata liv fått vara just det, privat. 

 

Igår var jag i vilket fall ute med mina tjejkompisar, det var en riktig ”girls night out” vi hade kul, förade lite på woken på regeringsgatan (japp jag förare med vatten) innan vi gick vidare till Marquise och dansade där tills strax efter 3 på morgonen. En riktig lyckad kväll! Dessutom fick jag träffa 9 av er bloggläsare som kom fram och pratade med mig, det gjorde min kväll ännu lite bättre faktiskt, ni är himla fina!

 

// Good morning to you!

 

I was out yesterday, it’s not often I write such posts here in the ”fitness blog” but I have received a several comments wondering what I really do besides exercising. ”Do you even have a life or do you train only?” since if I don’t write it in my blog of course it does not exist. 😉 But yes, I do more than just work out just that I like to keep my blog to workout and then have my more private life got to be just that, private.

 

Yesterday I was in any case out with my girlfriends, it was a real ”girls night out” we had fun, danced  until just after 3 in the morning. A real successful evening! I also got to meet 9 of you blog readers who came up and talked to me, it made my night even a little better actually, you are amazingly beautiful! //

 

  1. Hej igen Ellen! Det var ingen specifik fråga, utan jag ville bara berätta för dig vilket intryck du har gjort på mitt liv, då jag själv har lidit av ätstörningar, och vilken betydelse du har haft för mig och möjligheten att bli frisk. Och jag ville bara berätta det ordentligt för dig, så att du skulle förstå hur viktig du är, så därför skrev jag ett mejl. Vad tråkigt att du inte har sett det. Kram på dig, du fina människa!

  2. Bra att du påpekar att det inte är så att det som inte nämns på bloggen inte finns! Fattar att du vill hålla ett tydligt tema med din blogg 🙂 Man blir sjukt motiverad av att läsa! You go girl!

  3. Tycker du gör rätt i att inte vara privat, jag kör på samma race! Tjejkväll, så härligt- det är alltid lika kul !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..