ABC Gruppen

Jag har precis nu på morgonen suttit och gjort klart min studentmössa. Det är ju inte långt kvar nu! Jag är riktigt nöjd med min, valde kristallmössan (den som jag har på bilden) och sen har jag byggt på den med mitt eget namn osv. 

 

Hela min skola har beställt från ABC-Gruppen och jag tänkte tipsa er som inte har hunnit beställa en studentmössa ännu att göra det där, himla smidig webbsida med många olika valmöjligheter bland mössor. 🙂 http://www.abcgruppen.se 

 

 1. Så fina ni är och kommer var på er student! Själv har jag snart gått halva gymnasiet och det känns helt sjukt! Att jag själv sart också ska prova min mössa! Du har ju skrivit många gånger att du valt fel utbildning, vilken skulle du gått med facit i hand? Kram! 🙂

 2. Du vet att crownstudent är mycket smidigare? Mössorna lättare att designa på nätet samt att en mössa som skulle kostat mig 900 på abc kostade mig nu 600 istället. Ssmt att på abc kan man inte skriva på baksidan, himla dåligt.

 3. Min skola jobbar också med ABC, de kändes tryggast med tanke på att de är störst på studentmössor. 🙂 Valde också Kristall, så fin! Går bara och längtar efter att få hem den, haha!

 4. Hej ellen!
  jag är en 17-årig tjej som råkat ut för benhinneinflammation. Jag går på alla möjliga behandlingar och folk som kollar på de osv. Jag har inte fått springa eller hoppa på över två månader. Så under tiden har jag kört styrka ( som vanligt) och cyklat och simmat istället för löpning. Men tyvärr så svarar inte min kropp på den typ av konditions träning. Jag känner själv att jag lagt på mig mer fett massa än vad jag brukar ha. Sköter kosten väldigt duktigt så vet inte vad problemet är.
  Är en elitspelar som tyvärr inte får spela heller utan sitter på läkaren och kollar när mitt lag spelar. Har du något tips på jag kan göra för konditions tränings som vi kropp kanske svarar på? för det ser ut som att mina löparskor hamnar på hyllan ett tag till.

 5. Vi har också beställt av Crownstudent. Sjukt mycket bättre priser! Och kvalitén är superbra! Man kan bara skriva bestämda saker bak på Abc samt att man inte kan designa mössan helt fritt som hos crown! 🙂 🙂 Abc tar bara överpriser!

 6. Annars har CL Seifert jäkligt snygga mössor också, och ett ”program” där man designar mössan, orecis som på abc men det är enklare och smidigare på CL seifert. Dessutom är dom en kunglig hovleverantör, du får 50 års garanti (helt galet) och är det något fel på mössan så har du rätt att få den absolut senast på studentdagen. Säljaren som du pratat med levererar den personligen om det inte hinns med på posten!
  Dessutom är det bra priser. Jag köpte en mössa därifrån + champagneglas och guldpenna för 900kr, medans en annan i min klass beställde en myyycket enklare mössa (endast mössa) för 1300 på abc.. 🙁 Den var inte ens snygg 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..