Inspo

A sweaty picture of me on my favorite bench, the bench press with seventy kilo on my chest.

 


Det är fortfarande lite för mycket på gång i mitt liv för att jag ska tycka att det känns kul, nu är det mest lite för mycket för att jag ska känna att jag har kontroll på det hela. Men jag ska göra så att jag väntar på bättre tider för vissa saker kan man faktiskt inte göra något åt. Men det är lite roligt på gång också, något superkul för bloggen dessutom som jag inte får säga ännu men jag ser fram emot att få berätta för er om en månad cirka. 😀 

 

Jag känner att jag för tillfället mest klagar över livet här i bloggen vilket känns lite tråkigt. Kan inte vara särskilt roligt att läsa att jag är ledsen hela tiden. Men jag har tappat motivationen lite samt inspiration till inlägg. Är det något speciellt ni skulle vilja läsa mer av här i bloggen så får ni gärna kommentera så at jag får lite inspo! 

 

// It’s still a little too much going on in my life for me to even feel that its good, now it’s mostly a bit too much for me to feel that I have control of it all. But I will just have to wait for better times since some things you can not really do anything about. But it’s a little funny going on as well, something super fun for the blog in addition that I can’t tell  yet but I look forward to telling you about it in  a month approximately. 😀

 

I feel I’m currently most complaining about life here in the blog, which feels a little boring. Can not be very fun to read that I am sad all the time. But I’ve lost a little motivation and inspiration to posts. Is there anything special you would like to read more about in  this blog so you are welcome to comment so that I get a little inspo! //

 

 

 1. Lägg ut matbilder! Saknar dina härliga bilder på morgonkvargen/-gröten med bär och jordnötssmör. Skulle vara kul att se vad du äter! 🙂
  Kram

 2. Kan du inte berätta lite mer om din bröstoperation. Hur länge du hade ont, behövde du hjälp med något efter operationen, hur känns de nu såhär en tid efter, är du nöjd med ditt resultat, hur mycket du stoppat i & ja, helt enkelt berätta hur de än nu & hur de känns. Vore intressant att få en liten bättre inblick i de hela!:) Annars en kanonblogg med mycket bra tips om träning! Kram!

 3. Hej! Ja, som de andra sakt då, och speciellt frågestund! Jag har en hel del frågor och funderingar till dig som jag samlat på mig tills dess du skulle ha en frågestund! 🙂 hoppas du mår bättre snart igen! Kram Klara ♥

 4. Ibland behöver alla pysa och även den bäste! Å för att kunna känna topparna i livet så behövs nog dalarna. (Inte sagt att det är kul)
  Dina bilder är bara de en inspirationskälla för mig!!! Go girl!!!!

 5. Jag förstår att du tror att vi inte tycker det är kul att läsa när du är deppig, men känner precis tvärtom! Du visar att du är människa med dippar ibland men att det ändå går att lyckas och det gör mig så jävla (ursäkta språket) motiverad till att vilja träna och ens gå upp ur sängen på morgonen! Jag hoppas att du mår bättre snart men hoppas att du vet att det inte är något fel med att vara mänsklig 😉 lycka till med allt! Kram!

 6. Varför får du inte träna någonting nu? Förstår ju att du så klart inte kan träna bröst men ben osv?
  En helt annan fråga, har du tips på bra träningsmusik? Jag tröttnar så himla fort på det jag lyssnar på på gymmet, har inte någon bra musik kvar haha. Du är fortfarande, under träning eller inte, en stor inspiration och förebild! Kram 🙂

 7. jag är såååå nyfiken på hur du fyller ut dagarna just nu, speciellt vad du äter! Var är dina matbilder? Äter du fortfarande veg eller är du tillbaka på normal kost? Dela med dig och berätta!! Kram

 8. Det skulle vara kul om du kunde göra lite vardags-videobloggar. Typ sånna som på #7dayschallenge på videofy.me. Lite småklipp från din dag/morgon/när du lagar någon mat osv + musik 🙂 Hoppas du förstod vad jag menade 😉

 9. Hej Ellen!
  Själv skulle jag gärna läsa mer av dina mat och mellis inlägg, som t.ex den med kvarg och proteinbars :3. Har annars också lite ledsamt efter dina matinlägg. 😋
  Keep it up och riktigt snart är du back on track med träningen! 😘

 10. Vill först och främst säga att du har en underbar blogg och hade blivit glad om du och även många andra kollar in på min blogg som handlar om min sjukdom och även kampen om att få tillbaks mina små barn som är 1& 2år. En ständig kamp och mycket känslor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..