Foxcatcher

Jag var som jag skrev i mitt tidigare inlägg på bio igår. Jag blev bjuden på förhandsvisningen av Foxcatcher och fick ta med en vän, så jag och Hanna hade en lite extra mysig tisdagskväll. Filmen vet jag inte riktigt vad jag tyckte om, Channing Tatum var huvudrollen så det gillades! Men den var lite väl dramatisk för min smak. Det var en tung film, ni vet en sån där film så att du när du tittat klart är tom på ord och liksom nästan lite i deppmode. Men den var bra helt klart. :) Den kommer ut på bio i början av nästa år tror jag att det var för er som är intresserade av att se den. 

 

 

 

 

 

// I was as I wrote in my previous post at the cinema yesterday. I was invited to the preview of Foxcatcher and got to bring a friend, so I and Hanna had a little extra cozy Tuesday evening. I don’t know what I thought about the movie though, Channing Tatum was playing the main character so that was pretty great because I like him.  But it was a little too dramatic for me. It was a heavy film, you know, one of those movies so that when its done you are left empty of words and like almost feel a little down. But it was a good movie for sure. 🙂 It comes out in cinemas at the beginning of next year, I think it was for you who are interested in seeing it. //

 

LOADING..