My favorite playlists

From HERE.

 

Jag tycker att den där är lite fin. Jag kör ju alltid betterbodies men jag har konstigt nog inget rosa, trots att jag älskar rosa. Den här godingen ska jag klicka hem när plånboken tillåter. 🙂 

 

Jag tänkte dock inte ägna inlägget till tröjan utan något helt annat. Jag har fått frågan nu ett antal gånger om musik och om jag skulle vilja dela min lista jag lyssnar på när jag tränar. Jag tänkte att jag skulle dela 2 stycken. 

 

Den här listan (klicka HÄR) ”Soft lounge house party” har jag döpt den till.  Den listan är den som jag lyssnar på till vardags, mest hela tiden. Men när jag tränar lyssnar jag däremot på en lista som jag döpt till Attitude och den kan du hitta om du klickar HÄR.

 

// I think that this one is nice. I always wear Better Bodies but I have strangely no pink clothes form there, even though I love pink. I would love to ordet this piece when the wallet allows. 🙂

 

I thought not, however, give the post to the hoodie but something else entirely. I have been asked now a number of times about music and I would like to share my list I listen to when I train. I thought I would share two different ones.

 

This list (click here) ”Soft Lounge houseparty” I have named it. The list is the one that I listen to everyday, all the time. But when I train, I listen another one which I have named Attitude and you can find if you click HERE. //

 

 1. Hej Ellen ! Jag har en fråga till dig , för ett år sen nådde jag min målvikt på 62 kilo , super nöjd eftersom jag tappat 20 kg , började träna på gym , bara styrketräning i stort sätt , nu har jag gått upp 8 kg , absolut inte tjock , utan , ”muskulös” men till problemet , hjärnspökena börjar komma , att ”kanske skulle dra ner på maten” ”usch vad mycket fett jag har osv ” jag behöver lite pepp ifrån dig då du är min största inspiration ! Detta är jobbigt då jag vet att jag inte är tjock , men ibland könner jag mig tjock … Kram på dig Ellen , du är GRYM !

 2. Hej finaste Ellen! ♥
  Har alltid undrat vad vad du tycker om alkohol, hur mycket dricker du (om du gör det)när du tränar? Blir resultaten bättre eller ökar prestationen om man inte dricker eller vad anser du?
  kram!

 3. Hej!
  Din blogg får mig alltid motiverad och du är riktigt grym! Har en fundering: Hur långa är dina träningspass? Hur mycket vilar du mellan övningarna? Jag vill satsa på ca 1 h när jag tränar (förutom ben som tar längre tid) men mina pass blir oftast bara 45 min. Vad ska jag göra för att de ska bli längre? Vill ju verkligen köra ordentligt när jag är där och inte bara 45 min… Ska jag höja antalet sets, mer vilo-tid eller är jag för effektiv? Om du fattar vad jag menar.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..