Studs & sexist comments

Jo alltså jag har precis publicerat tre bilder på mina skitiga dubbar. Jag tänkte faktiskt att jag till och med ska skriva ett inlägg om dem. Som ni vet går jag mina PWs varje morgon, när klockan är så tidigt som 5 på morgonen är det ganska kallt och det är princip alltid ett lager is på asfalten, väldigt halt med andra ord. 

 

 

Dessa är mina räddare varenda dag från att halka och slå ut alla mina framtänder eller få otäcka blåmärken på knäna. Det är supersmart, bara att dra på dem på skorna och man får fäste. Jag köpte dessa på Stadium förra året och kan rekommendera dem till er som gillar att vara ute och springa eller som mig gå PWs. 

 

Förra veckan räddade dessa mig ordentligt. När man är ute och går innan klockan sex på morgonen träffar man nästan aldrig någon då de flesta inte går hemifrån så tidigt. Men där gick jag med mina lurar i längs vägen och en bil stannar i körfältet vid andra sidan om mig. Han stannar alltså bilen mitt i vägen på en 50 väg. Vänta lite, vem tusan stannar mitt på en 50 väg? Man gör inte sånt. Mannen är i 45 års åldern, vevar ner rutan och ropar på mig, lite sexistika kommentarer till lilla mig som står där med mjukisbrallor, reflexer på benen och dubbar, inte förstod jag hur han ens kunde lägga ögonen på mig från början. Men där står jag klockan kvart över fem på morgonen och får sexistiska kommentarer slängda på mig av en man som stannat med sin bil på en 50 väg. Jag är ganska tydlig och ropar tillbaka att jag inte tänker lyssna mer och går vidare och han låter lite upprörd och ropar tillbaka att han tänker köra runt och komma till den sidan där jag är på. Sagt och gjort så kör han för att vända och komma till mig. Det är nu dobbarna räddar mig för nu sprang jag det snabbaste jag kunde. Japp, jag sprang tills det smakade blod i munnen tills jag hade kommit tillräckligt lång in ett bostadsområde att han inte skulle orka köra efter. Det är läskigt sånt där. Värst va seriöst det här inlägget blev nu, men ska ni va ute ensamma i kylan nu köp dobbar och ta hand om er… 🙂 

 

// Well, I have just published three pictures of my dirty studs. I actually thought that I was even going to write a post about them. As you know, I do my PWS every morning, when the clock is as early as 5 am, it is quite cold and it’s almost always a layer of ice on the asphalt, very slippery in other words.

 

These are my saviors every day from slipping and knock out all my front teeth or get nasty bruises on my knees. It’s super smart, just drag them on the shoes and it takes hold. I bought these at  Stadium last year and can recommend them to you who like to be out and run or like me go PWS.

 

Last week they rescued  me big time. When you are out walking before six o’clock in the morning you almost don’t meet anyone since most people does not leave home that early. But I walked there with my headset on the road and a car stop in the lane at the other side of me. He stops the car in the middle of the road on a 50 road. Wait, who the hell stops in the middle on a 50 road? You do not do stuff like that. The man is about 45 years old , opens the window and shouts at me, a little sexistic comments for little me standing there with soft pants, reflections on my legs and studs, no, I don’t even understood how he could even lay his eyes on me from the beginning. But I’m standing there at a quarter past five in the morning and gets sexistc comments thrown at me by a man who stopped his car on a 50 road. I am quite clear and shouts back that I do not intend to listen more and starts walking and he sounds a little upset and shouts back that he intends to run around and get to the part where I’m at. Said and done so he drives to turn and come to me. It is now my studs are going to save me because I ran the fastest I could. Yep, I ran until it tasted blood in my mouth until I had come long enough in a residential area that he would not be able to run for. It’s scary stuff…. This post went serious, but will you go out alone in the cold now buy studs and take care … 🙂 //

 

 1. NÄÄÄÄ; fyfan vad hemskt. Sånt här gör mig så jävla arg! Vad finns det för jävla människor! Har du inte med överfallsspray och överfallslarm med?

 2. Usch vad obehagligt! När jag gick mina powerwalkat förra vintern vid ungefär samma tid som dej, var det en bil som tutade på mig och några dagar senare saktade han in precis bredvid mig, vem gör så på morgonen liksom!?

  Kram?

 3. Men urch, vad obehagligt! D: Att det ska behöva hända sådant. Jag har skjutit upp det där med stubbar i flera år, men nu e det banneme dags att skaffa några!

 4. hatar människor som tror de ha rätten att bete sig hur de vill mot människor. du skulle tatt av dig den dobben och kastat den i skallen på honom!

 5. Jag vågar aldrig gå ensam i mörkret..vet aldrig va för typer man kan möta på.får ha med sig en stor jäkla hund 😀 De tragiskt att de ska behöva va så 🙁
  Va rädd om dej tjejen!

 6. djkroo: The odds that it was an actual swede VS an arab or africanus is about 1 to 100 vs 99 to 100, and seeing as you didnt get an answer, well there’s your answer right there.. the latter(arab/african) 😛
  in my city in Sweden girls nor women walk about outside alone after dark due to too many occurances of assaults and harrassments.
  we gotta embrace the new and more ”exciting” sweden that the highest immigration per capita in the world brings with it – says former secretary of state Fredrik Reinfeldt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..