Certified PT + breakfast

Det är tråkigt att be om ursäkt för dålig uppdatering, jag har dock varit dålig på att uppdatera både instagram och bloggen nu i helgen och dagarna innan. Jag var på SAFE Educaton och skrev min sista tenta för min licens till personlig tränare i lördags. Jag har nojjat en del inför det då jag inte har hunnit plugga och jag gick klart utbildningen i juli. Så det har gått ett bra tag emellan avslutad utbildning tills dess att jag skrev min sista tenta av dem alla man skulle göra. Men igår kväll fick jag resultat och jag blev godkänd. Så nu är jag äntligen licenserad personlig tränare! Vilken känsla <3

 

 

 

 

Nu sitter jag här och äter frukost, jag ska strax pka till sjukhuset och hälsa på min mamma. Hon har varit inlagd i 3 veckor nu och vi vet fortfarande inte när hon ska få komma hem. Hon ska kanske få komma hem 5 timmar på julafton men det är det. Men det ska bli mysigt! Frukost är som ni ser 3 knäckemackor med ost och paprika + en Nocco. Men ost? Det kommer jag inte ens ihåg senast jag åt, jag har glömt bort hur gott det är. Detta var ju en supergod frukost. 🙂  

 

// It is sad to apologize for the bad update, I have, however, been bad at updating both instagram and the blog this weekend and the days before. I was on  SAFE educaton and wrote my last exam for my license for personal trainer on Saturday. I have been stressing a bit about it since I have not had time to study and I was done with the education in July. So it’s been a long time between completion of education until I wrote my last exam of them all we had to do. But last night, I got results and I was approved. So now I’m finally a certified personal trainer! What a feeling <3

 

Now I sit here and eat breakfast, Im just about to go to the hospital to visit my mom. She has been admitted for 3 weeks now and we still do not know when she’ll come home. She’ll maybe get home five hours on Christmas Eve, but that’s it. But it’ll be cozy! Breakfast is as you see 3 crisp breads with cheese and peppers + a Nocco. But cheese? I don’t even remember the last time I ate that, I’ve forgotten how good it is. This was an super tasty breakfast. 🙂 //

 

 1. Grattis Ellen! Bra kämpat och skönt för dig att äntligen ha det i handen. Hoppas din mamma får komma hem snart också, och att allt rullar på för dig det kommande året 🙂

 2. kan du snälla berätta eller göra ett inlägg om vad du gjorde åt dina tänder?

  skulle va så himla tacksamm nämligen själv lider jag av en springa mellan mina tänder och vet inte vad jakg skulle kunna göra åt saken 🙁

 3. Åh vad god frukosten såg ut att vara! Har du några träningstips till mig som vill börja spela hockey? Är 15 år, och är ganska otränad då jag har varit skadad nu i 4 månader, just nu håller jag på med min rehab. Tacksam för svar, kram:)

 4. Hej , du kommer säkert inte svara, men hoppas kan man ju alltid.
  Hur känner du inför ditt Boob job idag? Googlade på kliniken där du gjorde bröstförstoringen, och tjejer skriver att dom är så otroligt missnöjda med hur det blev. Och att kirurgen var usel. Vissa fick brösten på fel Ställe, fel storlek, större än tänkt, under bröstmuskeln ist för över, olika storlekar osv osv. Hur känner du idag? Tycker du det var bra där? Skulle du själv rekommendera den?
  En tjej vart så missnöjd att hon var tvungen att ta lån på 85 tusen för att göra om sina bröst på ett annat ställe 🙁
  Ska själv göra mina när jag skramlat ihop pengar. Så det vore snällt om du svarade 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..