Shoulders

Gud, jag är så trött hela tiden. Efter skolan somnade jag och när min klocka ringde och sa nu verkligen måste du till gymmet var jag sådär trött ni vet att man nästan mår lite illa… Jag har kännt mig trött och hängig nu sen i sommras så när jag den 13e ska till läkaren med min förbrännig och det där så ska jag ta upp detta också att jag är trött konstant oavsett om jag sovit 5 eller 11 timmar. Det är jobbigt att vara trött för jag kan inte riktigt fokusera på vad folk säger till mig när de pratar med mig och jag frågar ofta ”ursäkta kan du ta det där igen?” trots att jag lyssnar men huvudet är för trött för att jag ska orka förstå. 

IMG_6184_4IMG_6183IMG_6187_5IMG_6186_4

I vilket fall, mitt glada humör som jag pratade om tidigre idag höll i sig till passet precis som jag ville och det gick bra. Jag var på gymmet 3 timmar, varav bara lite över en timme var effektiv träning. Resten av tiden satt jag i ”loungen” och pratade med grabbarna. Bästa 🙂 

Rotatorcuff utåt i cable 

20 reps / arm * 4 set 5 kg 

 

Rotatorcuff uppåt med hantlar 

12 reps / arm * 3 set 4 kg 

 

Axelpress med ryggstöd 

10 reps * 7 set 15 kg 

 

Militärpress 

8-10 reps * 4 set 30 kg 

 

Axellyft åt sidan med hantlar 

15 reps * 3 set 7 kg 

 
Kryssrag i cable 
15 reps * 5 set 7,5 kg 
 
// God, I’m so tired all the time. After school I went to sleep and when my alarm rang and said now you have to get to the gym, I was so so tired you know that you almost feel a little sick… I’ve been feeling tired and lethargic now since last summer so when Im going to the doctor in 2 weeks about my metabolism and all that Im going to talk abot this  constant feeling of tired regardless if I slept 5 or 11 hours. It’s hard to be tired, I can not really focus on what people say to me when they talk  and I often tend to ask, ”Excuse me, you can take that again?” even though I’m listening but the head is too tired to cope with understanding.
 
In any case, my happy mood that I talked about earlier today persisted to the session exactly as I wanted and it went well. I was at the gym three hours, of which only a little over an hour was effective workout. The rest of the time I sat in the ”lounge” and talked with the guys. Best 🙂
 
Rotatorcuff outward in Cable
20 reps / arm * 4 sets of 5 kg
 
Rotatorcuff up with dumbbells
12 reps / arm * 3 Set 4 kg
 
Shoulder Press with backrest
10 reps * 7 sets 15 kg
 
military Press
8-10 reps * 4 sets 30 kg
 
Deltoid rases with dumbbells
15 reps * 3 sets 7 kg
 
Rear delts in Cable
15 reps * 5 sets 7.5 kg //
 1. Järnbrist! Vääldigt vanligt speciellt bland unga tjejer som tränar mycket, jag kände också så förut. Konstant trött och bara helt seg, som om hjärnan inte hängde med och hela kroppen var bara slö, så jag började äta järntabletter och märkte skillnad efter bara en vecka 🙂 antingen Hemofer eller Mitt Val Sport, båda från Apoteket, ett tag åt jag båda samtidigt också men nu bara Mitt Val Sport som innehåller lika mycket järn+andra vitaminer som är bra när man tränar 🙂

 2. Att du både gått upp i vikt och är konstant trött låter mycket som att du har problem med sköldkärteln, verkar konstigt att dem inte redan luskat ut vad som är problemet efter så lång tid 🙁 . Min mamma hade exakt samma symtom, plus att hon tappade mycket hår.

  Hoppas det löser sig :)!

 3. Jag förstår precis vad du säger, det är hemskt. Jag gick så i ungefär 6 månader innan jag ”självdiagnosisterade” mig för utmattning. Jag hade haft ett alldeles för högt tempo för länge. Se till att verkligen återhämta dig och jag hoppas du kommer bli kvitt det snart för det är inte roligt. Det tär ännu mer när man verkligen aldrig blir pigg. Stark du är som ändå går till skolan och tränar, men glöm inte bort dig själv!:)

 4. Hej! Jag har följt dej ett tag på instagram och måste säga att du är en stor inspiration! Jag tycker att dina symtom som trötthet, försvunnen mens och viktuppgång kan vara tecken på hypotyreos! Jag har själv hypotyreos och det tog flera år för mig innan jag fick reda på vad som var felet. Jag mådde väldigt dåligt och orkade inte med det minsta. Därför vill jag sprida information om sjukdomen så att andra inte behöver lida i onödan. Med rätt medicinering börjar man må bra igen. Nu vet jag inte allt om dig och vad dina läkare och prover säger, men hypotyreos är en diffus sjukdom och man måste kämpa för att bli tagen på allvar. Även om man bara har lite för höga värden på sköldkörtelprovet kan man må väldigt dåligt. (Du kan också googla hypotyreos typ 2 om du inte redan hört om det). Det kan förstås handla om något helt annat än hypotyreos, men jag ville dela med mig av detta ifall det kan vara till hjälp. Jag hoppas du får veta något snart och börjar må bättre!

 5. Jag vet hur du känner. Enda sedan våren 2014 har jag varit konstant trött, jag har inte tänkt på det så mycket då jag är väldigt trött av mig i vanliga fall. Under sommaren och hösten har jag dessutom gått upp i vikt, som jag inte kan gå ner. Mår så dåligt pga det och pga att jag är så fruktansvärt trött. Väntat sedan i november på en läkartid, men ännu inte fått någon. Hoppas verkligen läkarna kan hitta vad felet är för man blir verkligen disträ av att vara trött, känns som en tung dimma hela tiden.

 6. I have to try the delts ”X” cable! Sound like a lot of pain !! Greetings from Guatemala (Central América) u are a great inspiration #NoPainNoGain !!! Xoxo

 7. Hur får man bort ”bannern” som lägger sig över sidan i bilden hela tiden… väldigt irriterande då den tar upp halva sidan. I övrigt en bra blogg med bra tips

 8. kolla om du har järnbrist, en vanlig symptom är att man är supertrött hela tiden. Jag rekommenderar blutsaft från life! Grym järnberikad juice

 9. En längre period med för lite sömn tar tid att återställa. Speciellt när du kanske är extra känslig just nu. Ge det iallafall en vecka med ordentlig sömn varje natt så kroppen får återhämta sig. Men visst kan det vara andra saker som också spelar in!

 10. Håller med Caroline här ovanför och hennes inlägg om Hypoteryos. Jag har också varit extremt trött sen i somras, oro, ångest, inte gått UPP i vikt även fast jag äter som ett djur…Har nästan haft som en liten depression. Fick tips av en kompis att kolla upp sköldkörteln, googlade och insåg att jag har alla sypmtom och att det tydligen är vanligare än man tror. En hormonrubbning i sköldskörteln alltså.

  Jag har ännu inte gått till läkaren vilket är dumt, har svårt att ta tag i sånt där… så än så länge dricker jag celsius. 
  haha åh… 

  Lycka till! Kram
   

 11. Jag är självklart ingen läkare.. men om det som du upplever och har upplevt under ett tag nu INTE har med din sköldkörtel att göra så skjuter jag migi foten. 
  Har läkarna inte tagit prover på det?
  Det finns många varianter, alltså mer eller mindre allvarliga rubbningar av hormonbalansen. Och efter att ha följt dig i väldigt lång tid, speciellt sen i somras när du började må dåligt.. Så kan det inte ha med något annat att göra?! Eller..?
  Men som sagt, what do I know.. Men om du frågar om det kanske du i bästa fall, kan hjälpa läkarna på traven!   
    

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..