Smoothie wednesday

Gjorde en stor smoothie, nästan som glass till lunch. Tycker att det är ok att äta smoothie till lunch när man är sjuk, jag hade inte riktigt aptit till att göra ”riktig mat”. Men detta smakar godis, så lite lyx sådär. 

P2180220P2180222P2180232

Ingredienser:
Jordgubbar
Magno
Mjölk 
Protein pulver – Jag använder Gold standard 100% Whey från optimum nutrition – Finns HÄR

// Made a great smoothie, almost like ice cream for lunch. I think it is ok to eat smoothie for lunch when you’re ill, I did not really have an appetite to do ”real food”. But this tastes like candy, luxuries like.

Ingredients:
strawberries
Magno
milk
1 scoop of protein I use Gold Standard 100% Whey by Optimum Nutrition – Available HERE //
  1. hej ellen! jag är en tjej som har tränat ett tag . Mitt mål är att få en vältränad och snygg kropp.Men hittar ingen motivation eller vet inte hur jag ska träna eller äta. Jag vill ha muskler men bara så de syns lite. Mitt mål är att få drömkroppen inom några månader. Jag har inte alls mkt fett på kroppen , vill inte gå ner något i vikt utan vill som sagt bli vältränad och fit.
    Vore toppen om du ville svara då jag gärna vill veta hur jag ska träna och äta för att nå mitt mål. Jag vill gärna ibland unna mig lite gott och vad skulle du då rekomendera ? kram frida 🙂 

  2. Hej fina du!
    Jag styrketränar regelbundet, äter bra och tränar kondition ungefär 2 gånger i veckan. Men jag förlorar inte fettet kring magen. Dessutom fortsätter jag hela tiden gå upp i vikt. Funderar på att köpa något fettförbrännande kosttillskott från mmsports, är det något du någon gång har testat? Vad tycker eller vet du om fettförbrännare? Är det värt att testa?
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..