Wook night with Clara

6 timmar cirka tog det för mig att ta mig från Stockholm till Sundsvall, man blir helt slut av att sitta och åka tåg så många timmar med byten och grejer. Men nu är jag hemma i Claras etta. Vi har gjort lite wook med ris och har parkerat oss i soffan nu, det blir en lugn kväll för oss ikväll. Lite skönt ändå :) 

IMG_7939IMG_7938IMG_7940IMG_7941

// It took about 6 hours to get from Stockholm to Sundsvall, you get so tired  of to sit on the train so many hours with the changes and stuff. But now I’m home in Clara’s appartment. We have done a little wook with rice and have parked ourselfs on the sofa now, it will be a quiet evening for us tonight. A little good anyway 🙂 // 

  1. Hej Ellen! Jag har en fråga jag hoppas du kan ge mig svar på! Jag har alltid vart lagom nöjd med min rumpa, har tränat rätt så aktivt men ännu mer på senaste tiden. Men nu har jag märkt att jag har fått Celluiter på rumpan! Jag vet att det är vanligt men var glad att jag hade turen att inte ha det. Finns det något man kan äta/göra för att få bort dom? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..