Me, just me. Naked.

Sen jag blev dålig i sommras har min kropp reagerat lite konstigt på saker som den vanligtvis inte reagerar negativt på. Exempel viss mat som jag vanligtvis brukar kunna äta vill inte stanna i min mage, eller att jag plötsligt har blivit allergisk mot limmet som Elisabeth använder när hon fäster mina fransar. Det har gått stegvis, först bara ena ögat, lite och sen varje gång har det blivit värre och sist jag gjorde fransarna så svullnade ögonen upp så pass att jag var tvungen att stanna hemma från skolan och få medecin. Så nu i veckan tog jg bort dem helt, jag tar en paus och låter ögonen vila och förkylningen gå över och gör ett nytt försök om några veckor. Jag gillar ju att ha fransar. Men nu ser jag ut som jag, osminkad med mina egna fransar. Känns så fel haha, men vad gör man. Detta är jag, lite sliten efter allt men så får det va :) 

PicMonkey Collage

// Since I became ill last summer, my body has reacted a bit weird on things that it usually does not react negatively on. Like some food I usually tend to eat do not want to stay in my stomach anymore,  or that I have suddenly become allergic to the glue Elisabeth uses when she attaches my lashes. It has been gradually, first only one eye a little and then each time it has gotten worse and last time  I did my lashes my eyes got so swollen that I had to stay home from school and get medecine. So this week I removed them completely, I’ll take a break and let eyes rest and the cold go over and try again in a few weeks. I do like to have lashes though. But now I look like me, no makeup with my own lashes. Feels so wrong haha, but what do you do. This is me, a little worn after all, but to get it right 🙂 //

 1. Hur kan det någonsin kännas fel att vara sig själv? 🙂 Visst förstår jag att du känner dig lite extra fin när du fixat fransarna men kom ihåg att du är superfin även med dina egna!! Det är så tråkigt med tjejer som t.ex. inte vågar visa sig utan smink för att de känner sig ”fula” då (nu gör ju iofs inte du det som lägger upp bilder osminkad – you go!). Jag hoppas verkligen att du ser hur vacker du är även utan smink 🙂 Skickar en krya-på-dig-kram! <3

 2. hi Ellen.
  You look great natural… You look better without fake lashes! Don’t do them!!! I did it and after I removed them I felt ”naked” and weird and my own lashes were very short… BUT they have grown!!! And now I have my own long, beautiful lashes.
  Now when I see a girl with fake lashes I’m disgusted, because:
  1. Fake lashes looks like spiders legs haha 🙂
  2. I know that those girls are not natural
  3. They are spending money every month for stupid lashes!
   
  You are beautiful just the way you are:)

 3. Förstår att de känns tomt (har fransar jag med) men du är supersöt utan dom också! Det kan säkert bara vara bra att låta ögonen vila lite:) men otroligt snygg både med och utan fransar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..