Årets träningsblogg

Finaste ni, tusen tack för att så många av er ville få mig nominerad till årets finest awards och va inne och röstade på mig. Jag är nämligen nominerad till Finest Awards årets träningsblogg, jag blir helt varm i hjärtat. Tack fina ni. 

fitspo_benboj_lrg

Men nu är det dags att rösta, på alla de olika blogg kategorierna vilka man vill ska vinna och få titeln. Jag skulle i vilket fall bli himla glad om ni ville fortsätta i samma spår och nu rösta på mig till årets träningsblogg nu när vi har kommit så långt. För det är ju inte bara jag, utan ni också. Utan er så finns ju inte bloggen Fitspooration. Så vi gör detta tillsammans precis som vi gjorde för att vi skulle bli nominerade. 

Vill ni rösta så kan ni göra det här http://finest.se/elections/finest-awards-2015/  Tyvärr finns det ingen bild på mig där man röstar men ni lär ju se ändå. 🙂

// Nicest you, a thousand thanks to so many of you wanted to get me nominated for this year’s Finest Awards and voted for me. Because I am nominated as this year’s training blog, you really made me happy. Thank you.

But now it is time to vote, in all the different blog categories which you want to win and get the title. I would in any case be amazingly happy if you would continue in the same track and now vote for me for this year’s training blog now that we have come so far. Since it is not only me, but you  too. Without you, there’s no Fitspooration blog. So we do this together just like we did to get the blog  nominated.
 
If you would like to vote, you can do that here http://finest.se/elections/finest-awards-2015/ Unfortunately there is no picture of me where you vote but you will see anyway. 🙂 //
  1. Förlåt men jag blir toookig på din banner som hoppar upp hela tiden så man aldrig hinner läsa ett inlägg utan att få ett bryt. Älskar denna bloggen annars men är tanken att det ska vara så här för reklamens skull eller är det min dator som är knäpp?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..