Yellow breakfast

Godmorgon!

IMG_7956IMG_7957IMG_7958

Vi vaknade för en stund sedan och har precis fått i oss lite frukost. Jag är fortfarande sjuk och vaknade flera gånger inatt pga att jag ej kunde andas ordentligt nu när jag är så förkyld. Jag hade tänkt att ta mig till gymmet idag men jag tänker vara smart den här gången och bli frisk på riktigt så att det tar slut någon gång. Nu har jag varit sjuk för länge. 

Till frukost fixde vi lite ägg och varsin macka med kalkon och paprika. Gul frukost 🙂 

// Good morning!

We woke up a little while ago and just got in some breakfast. I’m still ill and woke up a several times last night because I could not breathe properly now that I have my  cold. I was going to take me to the gym today but I will be smart this time and be healthy for real so that it runs out sometime. Now I have been sick for a long time.
 
For breakfast we fixde scrambled eggs and respective sandwich with turkey and peppers. Yellow breakfast 🙂 //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..