A night in sundsvall

11034262_10204687402877400_8307133547864866327_n

En bild från igår. Vi var ute igår, det är annorlunda att vara ute på krogen i Sundsvall jämfört med Stockholm kan man säga… Men det var kul, verkligen jättekul. Särskilt för att jag verkligen inte känner någon här, så det blev bara nya ansikten vilket är lite extra kul. Sen att jag fick träffa flera av er bloggläsare ute gjorde ju bara kvällen ännu bättre. 🙂

Jag vaknade idag igen och hade tappat rösten så jag fortsätter att vila från tränignen. Vi ska åka ut mer på landet idag och rida, Claras mamma har hästar där ute så vi ska rida. Det blir första gången för mig att rida så det här ska bli spännande… 😉 

// A picture from yesterday. We were out yesterday, it’s different to be out at the pub in Sundsvall compared to Stockholm, one can say … But it was fun, really fun. Especially because I really do not know anyone here, so it was just new faces, which is a little extra fun. Then I got to meet many of you blog readers out there and that did just make the night even better. 🙂

I woke up again today and had lost my voice so I continue to rest from the gym. Today we will ride horses, Clara’s mother has horses out there so we’ll ride. It will be the first time for me to ride so this should be interesting… 😉 //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..