I feel motivated

Dessa  bilder är från förra tisdagen tror jag om jag inte minns helt fel. Jag tränade ben då i vilket fall och satsade på knäböjen,. Jag brukar göra så att jag lägger fokus på basövningarna, som när jag fortfarande tränade bröst så la jag fokus på bänkpressen och körde alltid 7-10 set. Desamma gäller marklyften på min rygg träning som jag faktiskt ska köra idag och sen knäböjen på benpassen om jag inte får för mig att lägga mitt fokus på benpressen.

123

Förra veckan var det i alla fall fokus på knäböjen. Det är söndag idag och jag har fortfarande liiiiiite träningsvärk i hamstrings från tisdags 🙂 

// These pictures are from last Tuesday I think if I dont remember it all wrong. I trained legs then in any case with focus on squats. I usually do like I put the focus on the basic exercises, like when I still trained chest I always did put focus on the bench press and always ran 7-10 sets. The same applies to the dead lift on my back workout that I’m actually going to run today and then squat on leg sessions if I dont  put my focus on the leg press.

Last week it was in all cases focus on the squat. It’s Sunday today and I still have liiiiiitle pain in the hamstrings from Tuesday 🙂 //
  1. Ser grymt ut försöker jobba upp min styrka i knäböj. Får dock väldigt ont i mina handleder och undrar om du har tips på hur man ska hålla i stången för att förhindra det? Sedan undrar jag om fötterna ska peka lite utåt eller om de ska peka rakt fram?

  2. Snääälla kan du inte ta bort reklamen som dyker upp på dina foton? Det är så himla trist att dom poppar upp så fort man börjar titta på den bild 🙁

  3. Wow, har inga andra ord! Du är så grym, förstår du hur tunga vikter det rör sig om?! 😀
    Sann inspiration är vad du är Ellen, keep on going och vi kommer snart få se dig vinna tävling efter tävling 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..