New week

Lite skönt med måndag ändå tycker jag. Min förra  vecka var lite stökig med läkarbesök 3 dagar, upp till alingsås, borås och tillbaka och dubbla träningspass. Men nu är det en ny vecka som kommer att bli betydligt mycket lugnare för min del förhoppningsvis. 

PicMonkey Collage

Idag vaknade jag med träningsvärk i princip överalt. Låren, länryggen, övreryggen, i axlarna, vaderna…. Så idag blir det ett armpass så jag får bättre på träningsvärken i överkroppen 🙂 

Bilderna ovan är jag idag då, inte ofta det kommer upp bilder i vanliga kläder. Men minsann, jag har annat än träningskläder på mig tro det eller ej… 😉 

// I think its a little nice that it’s monday actually.  My last week was a bit messy with 3 visits to the doctor, up to alingsås, Borås and back to Stockholm and double sessions. But now it’s a new week, which will be much calmer for me hopefully.

Today I woke up with sore muscles in principle overalt. Thighs, lower back, upper back, shoulders, calves… So today there will be a armsession so I get a better soreness in my upper body 🙂
 
The pictures above is me today, it’s not often it comes up pictures in ordinary clothes. But indeed, I have more than gym clothes  believe it or not… 😉 //
  1. Hej! Vad fin du är och en stor inspiration 🙂 tänkte bara fråga vilken längd du har på ditt löshår? Ha en fin dag 🙂
    Kram tiffany

  2. Heeej! Du har så fint hår, är riktigt avis! Har själv funderat på att sätta i exstensions och jag undrar om du har upplevt något större slitage på ditt riktiga hår? Att det är tunnare i längderna eller helt enkelt inte lika frisk längre? Har ganska fina hårstrån så eftersom jag har ett känsligare hår är jag rädd att jag ska slita ut massor av mitt egna hår. Jättetacksam för ett svar! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..