Pre workout, monday afternoon

Detta blir en såkallad ”pre workout” för mig idag. Kyckling, ris, grönsaker och självklart en Nocco. Kan passa på att säga att det är 20% på Nocco HÄRJag själv tycker att det här är ganska perfekt, en annan favorit innan träning är nog havregrynsgröt. Så jag laddar upp med detta och ska väl se till att dra iväg om någon timme. :)

IMG_9778IMG_9775IMG_9777IMG_9774

Jag kör en fråga till det här också, vad äter du helst innan ett träningspass?  

// This is a so-called ”pre workout” for me today. Chicken, rice, vegetables and obviously a Nocco. I can take this opportunity to say that it is 20% on Nocco HERE. I myself think this is pretty perfect, another favorite before exercise is oatmeal. So I load up with this and be well sure to hit the gym in a hour or so. 🙂

I want to ask a question here too, what do you prefer eating before a workout? //
  1. What do you think about Finnish people? :p and can we order nocco in Finland from somewhere? We have also gymgrossisten.com but called ”fitnesstukku” and i noticed there is no nocco (maybe yet?) :/

  2. Hej Ellen! Har en fråga om axelpress, har lite svårt att få grepp om hur långt ner ska man gå? Ibland ser jag vissa som går ner jättedjupt och andra som stannar rätt tidigt. Vilken teknik tycker du att man ska ha? 🙂

  3. Hej Ellen! Jag har precis börjat med proteinbars, men är lite osäker på om de är bra eller inte? 
    Vad anser du? skulle du rekommendera några speciella proteinbars (med tanke på sockerarterna ifrån kolhydraterna osv) 😉

  4. Hej Ellen!
    Jag har en fråga. Jag har precis börjat träna och vill(behöver) gå ned i vikt. Det jag inte förstår, trots mycket googlande, är hur mycket kcal jag behöver förbränna/dag i förhållande till matintaget för att kunna gå ner i vikt? Om jag exempelvis har ett matintag på 1500 kcal/dag, hur många kcal måste jag då förbränna för att kunna gå ner i vikt? Snälla hjälp, vore dig evigt tacksam!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..