Saturday BBQ

Lördagsgrill, jag var faktiskt och grillade med lite vänner igår med. Jag måste säga det att det här ”dietandet” går mycket lättare på sommaren när man kan grilla. Det är trotts allt lite godare att grilla sin kyckling än att slänga in den i ugnen, eller det är väl en smak sak men det är gott att grilla! Sen majskolvar är höjdpunkten, gud va gott det är! 

IMG_4344IMG_4348IMG_4346IMG_4352

// Saturday BBQ, I actually had BBQ with some friends yesterday too. I must say that this ”diet”  thingy is much easier in the summer when you can grill. It is a little tastier to grill chicken than to throw it in the oven, or well, it is a taste thing, but it’s good to grill! Then corncobs is the highlight, god huh I love it //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..