Livet

Igår blev det en omotiverad bloggpaus över dagen. Lite lustigt att jag i mitt senaste inlägg skrev att det alltid är något med mig, är det inte det ena som är fel så är det, det andra. Jag lyckas alltid må dåligt på något vis. Ibland frågar jag mig själv när det är MIN tur att må bra, vilken dag jag ska få vakna upp och känna att jag har sovit bra, känna mig utvilad och pigg i både kropp och sinne. Den som lever får se helt enkelt. MEN, i lördags hade jag en helt okej dag. Den var bra till en början, jag tränade, åt jordgubbar ute i solen och sedan åkte jag och pappa ut med caben i stan. Lyssnade på musik, njöt av solen och kollade på människor. Som ni ser på bilderna!

IMG_9062IMG_9059IMG_9061_13IMG_9058IMG_9048

Men sen är det ju jag, aldrig en riktigt bra dag. Dagen var ju som sagt bra men heter man Ellen ska något skita sig. Jag tänker inte ens gå in på att bilen gick sönder och att vi satt fast på djurgården, fick åka taxi runt halva stan, göra en quick fix av bilen och komma hem. Jag börjar må fruktansvärt illa, ligger i sängen från 22 på kvällen och kallsvettas och vid 4 tiden på morgonen ligger jag med huvudet i toaletten, kräks, ligger och gråter ensam på golvet för att jag tycker att allt suger och sedan går jag och lägger mig igen. Vaknar dagen efter och känner mig helt utmattad, postar en bild på instagram och går sedan och lägger mig och sover fram tills 18 på kvällen. LIVET hörni, vad ska man säga. Idag ska jag i alla fall till gymmet igen efter gårdagens vila. 🙂

// Yesterday there was an unjustified blog break of a day. A little funny that I in my last post wrote that it’s always something with me, if it’s not one thing that is wrong its the other. I always manage to feel bad in any way. Sometimes I ask myself when it’s MY turn to feel good, which day I’ll wake up and feel that I have slept well, feel rested and refreshed in both body and mind. Whoever lives will see quite easily. BUT, on Saturday, I had an okay day. It was good at first, I trained, ate strawberries out in the sun and then I and dad went out with the cab in town. Listened to music, enjoyed the sun and watched people. As you can see in the pictures!

But then there’s me, never a really good day. The day was good but since its me something went wrong anyway. I will not even go into that the car broke down and we were stuck on Djurgården, got a taxi halfway around town, did a quick fix of the car to even get back home. I start to feel terribly bad, I was lying in bed from 10pm and was a cold sweating, and at 4 o’clock in the morning I lie with my head in the toilet, vomit, lying and crying alone on the floor because I think everything sucks, and then I went to bed again. Woke up the day after and I feel completely exhausted, posting a picture on Instagram and then go to bed and sleep until 6pm. LIFE Hey, what to say. Today I’m going to the gym again after yesterday’s rest anyway 🙂 //
  1. Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
    Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

    Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!
     

    1. SVAR: Misstag och misstag, vill man gå ner i vikt är det mest effektiva sättet att ändra sin kost. Självklart kommer det att gå snabbare om man rör på sig och tränar också. Men det krävs inget snille för att förstå att det är bra att träna om man vill gå ner i vikt 😉 Men ett kaloriundeskott kommer göra att man går ner i vikt oavsett träning eller inte.

  2. Har en fråga, hur länge behöver man vila en muskelgrupp? Tillexempel om jag kör ben på måndagen kan jag köra det på onsdagen då? Och att man kör en annan muskelgrupp dagen emellan vilket blir tisdagen, om du förstår hur jag menar? Styrketränar med hyffsat tunga vikter och är rädd att jag ska ”bryta ner” musklerna istället för att bygga upp.. Jag frågar dig för att du ser ut att ha byggt otroligt mycket muskler och har (vad jag vet) även undvikit skador. Hur gör du? Vad tror du är bäst?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..