Rest day and pasta

Igår bestämde jag mig för att vila från träningen helt och hållet, både cardio och gym. Jag gick till gymmet och körde en övning och sen så kände jag att det fick vara nog och så gick jag hem igen, jag var lite för trött för att det skulle vara kul helt enkelt. Så jag gick hem och vilade, fyllde på med lite extra kolhydrater i form av pasta och köttfärsås med min familj sen på kvällen med. :) 

IMG_2876_7IMG_2879IMG_2880_7IMG_2883_8

Efter en dag vila och lite pasta så känner jag mig på banan igen och var uppe på gymmet vid 8 imorse och körde en timme på bandet. Tiden gick snabbt idag, men att sen komma ut och upptäcka att det öste ner regn när jag skulle cykla hem var ju minst sagt mindre kul. Haha, jag hatar att cykla i regn, man ser ju ingenting!

Ovan ser ni min frukost, precis samma som vanligt. Jag byter bara smak på caseinet så blir det som nytt 😉 

// Yesterday I decided to rest from training altogether, both cardio and gym. I went to the gym and did one exercise and then I felt that it was enough and I went back home, I was a bit too tired for it to be fun simply. So I went home and rested, filled up with extra carbohydrates in the form of pasta and meat sauce with my family later in the evening too. 🙂

After a day of rest and some pasta I feel back on track and was up at the gym at 8 this morning and completed one hour to the treadmill. Time went fast today, it wasn’t quite as funny to get out and notice the rain when I was going to ride my bike back home. Haha, I hate to ride my bike in the rain, you see nothing! Above you see my breakfast, just the same as usual. I only use different flavors on my casein, and it feels like its a new oatmeal 😉 //
  1. Haha, jag tycker det är roligt att cykla i regn (om jag är på väg hem och vet att torra kläder och en varm dusch väntar där!)
    Sist skrattade jag hela vägen hem bara för att det var helt sinnesukt hur helt genomblöt jag blev! Brukar ha solglasögon på mig, ser fånigt ut, men jag ser iaf vart jag cyklar! =P
    Ha en bra dag, kramar!

    Elina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..