Long day

   
 My dinner this evening, chicken, beans and veggies. 

Idag har jag suttit i bilen exakt hela dagen, jag är nere i Lund hos mina släktingar och hälsar på. Vi körde hela vägen i en sträcka ner och till och med åt lunch i bilen etc men ändå tog det över 8 timmar att komma ner den här gången. Det var så mycket trafik! Så jag är lite trött nu faktiskt, men jag tänkte ändå köra en Update. 

Jag är hemma hos min pappas bror nu och har ätit middag med mina små kusiner. Det var ju bara drygt en vecka sedan de var uppe hos oss i Stockholm och hälsade på men det är ändå alltid kul att träffa de små! 🙂 

// I have been in the car the entire day! I’m down in Lund to visit my family here. It took us over 8 hours to drive down here, we didn’t make any stops at all and had lunch on the way in the car and it still took that many hours… Lots of traffic today! So I’m a bit tired now. But I still thought that I would write a quick update 🙂 

We are at my dads brothers house now and just had dinner with my cousins. We saw them just a week ago when they were up in Stockholm visiting us, but it’s still really cosy to see them again. //

 1. Hej!

  Jag har en fråga kring kosttillskott som ökar förbränningen. Vad har du för åsikt om sådana? Och om man försöker gå ner i vikt, skulle du rekommendera att man använder sig av det?

 2. Hej Ellen!
  Först och främst vill jag bara tala om att du är en stor inspirationskälla!
  Tänkte bara fråga om du har lust att skriva om ditt  ”kostschema” – hur mycket ligger du i underskott per dag?
  Vet att du skrivit lite om det i tidigare inlägg – men lite mer detaljerat vore toppen 😀
  Kram! / Felicia

 3. Hej Ellen!
  Jag har två frågor 😀

  1. Har du några favoritmagövningar och vilka är det isåfall? Hur ofta kör du mage?
  2. Hur sköter du ditt hår? Tycker ditt löshår ser så himla fint och välskött ut alltid så skulle vara kul att få veta lite dina rutiner när du sköter det 🙂

  Kram 

 4. Hej
  När du är i Skåne tex hur gör du då med gymmet du gymmar ju då med men betalar du då för att gå in där för varje gång?

 5. Hej Ellen! Du har en underbar blogg och du är en jätte stor inspiration för mig. Jag undrar om du skulle kunna skriva vilka märken av träningskläder du har på dig, då och då under varje inlägg. Tycker det är så himla kul med träningskläder, haha!
  Kram Cassandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..