SLIM SWEATPANT, GREY MELANGE

P8291844P8291855P8291830P8291839
A
vavible to buy HERE.

Jag har legat och tagit det lugnt hela dagen idag, jag kände imorse när jag vaknade att idag är en sådan dag så jag hoppade över gymmet och har bara haft det mysigt helt enkelt istället. Jag hade som sagt en lång mysfrukost med mig själv och en tidning, sen har jag legat i sängen och bara tagit det med ro, pratade med Malin i telefon i närmre 2 timmar också. 

Nu ikväll kommer några tjejkompisar hem till mig och sen ska vi ut senare. Jag har varit ute i sommar, mest uteserveringar och sådant men det var länge sedan jag var ute och ”klubbade” så jag ser faktiskt fram emot ikväll. Dock blir det nyktert festande för mig, jag har redan börjat tagga till inför morgondagens pass nämligen. 😉 

// I have been and taken it easy all day today, I felt this morning when I woke up that today is such a day where I just want to relax. So I skipped the gym and just enjoyed doing nothing and having it cozy simply instead. I had, as I said a longt breakfast with myself and a magazine this morning and then I’ve lain in bed and just taken it calmly, talking to Malin on the phone in closer to 2 hours too.

Now, tonight, some girlfriends are coming to my home and later we’re going out. I’ve been out in the summer, most outdoor cafes and such but it was a long time since I was out and ”clubbed” so I actually look forward to tonight. However, it becomes sober partying for me, I have already started to load up mentally for tomorrow’s session namely. 😉 //
LOADING..